Debat og politik

Hvad du ønsker, skal du få – næsten

Debatindlæg af Jørgen Andersen, Stenaltvej 6 Dronningborg, 8930 Randers NØ.

Forud for valget her i november, havde jeg et debatindlæg i Netavisen Randers nu, med titlen: ”Stabilitet og fortsat fremgang eller ragnarok”.

Heri opfordrede jeg de to store partier i Randers byråd, Venstre og Socialdemokratiet til umiddelbart efter valget at sætte sig sammen og lave en bred konstituering hen over den politiske midte for at skabe ro og stabilitet i Randers kommune de kommende fire år.

Vi kender nok alle julesangen. ”Højt fra træets grønne top” I julesangen er der en linje der lyder således ”Hvad du ønsker, skal du få”. Efter den indgåede konstitueringsaftale på valgnatten har jeg ”næsten” fået opfyldt mit ønske opfyldt med et bredt samarbejde hen over den politiske midte.

Når jeg bruger betegnelsen ”næsten” er det fordi jeg med mit politiske standpunkt gerne havde set at vores nuværende dygtige Borgmester Claus Omann Jensen havde fortsat på posten de kommende fire år.
Vælgerne ville det imidlertid anderledes og vælgernes dom respekterer jeg fuldt ud selv om jeg ikke er enig.

Jeg vil gerne ønske Socialdemokratiet og Torben Hansen tillykke med valgsejren og samtidigt glædes over at de to store partiers ledere, Claus Omann Jensen og Torben Hansen har set skriften på væggen og lagt ideologierne på hylden for et bredt samarbejde. For derved på bedste vis at kunne tjene Randers kommunes borgere og virksomheder.

Tak for initiativet. Jeg håber at missionen lykkes.

Kommentarer