Over Hornbæk

Djurslands Bank giver en hånd til Hornbæk

Peter Møller. Djursands Bank. Pressefoto.

Det veletablerede pengeinstitut Djurslands Bank markerer sit indtog med den første filial i Randers ved at give en hånd til den vestlige bydel. Det er det kommende Hornbæk Idræt & KulturCenter samt Hornbæk Sportsforening, der får glæde hver sin donation fra Djurslands Bank.

– Vi har kigget på det projekt, som foreningerne i Hornbæk og Tånum har startet omkring udvikling på arealerne ved Randers Firmasport. Det er ideer, som vi føler lever fuldt op til vores banks værdier om nærhed og fællesskab, så derfor har vi valgt at støtte projektet, fortæller områdedirektør Peter Møller, der udover at støtte HIKC’s etablering af både idræt- og kulturcenter i
form af det, som initiativtagerne selv kalder et moderne fremtidssikret samlingssted, også har valgt
at støtte Hornbæk Sportsforening.

– Når man er ”nye” i byen, som vi er, så satser vi på at være der, hvor byen er i vækst, fortsætter Peter Møller, som peger på, at prognoserne fortæller om 1000 flere indbyggere i Hornbæk-området indenfor de kommende 10 år.

– Det kræver, at rammer og faciliteter skal være helt i top, og da der ikke tænkes snævert, men tværtimod satser på at skabe baggrund for nye sociale relationer for alle aldersgrupper, så er vi helt med på ideen.

For HIKC’s vedkommende giver Djurslands Banks udmelding sig udslag i et profilsponsorat, mens Hornbæk Sportsforening får glæde af reklameskilt i Hornbæk Hallen samt logo på et sæt spilledragter.

– Det har været en spændende start med vores filial i Randers, hvor vi føler os godt modtaget af lokalområdet. Djurslands Bank har fortsat hovedsæde i Grenå, men med 15 filialer på Djursland samt i Aarhus og Randers kommer vi tættere på at være et regionalt pengeinstitut, siger Peter Møller.

Djurslands Bank lægger ikke skjul på, at håndsrækningen til Hornbæk-området er en del af den eksponering, som banken gerne ser i forbindelse med at gøre sig endnu mere synlige i Randers, hvor filialen har placeret sig på Østervold. Randers-afdelingen er altså én af 15 filialer for Djurslands Bank, der samlet set beskæftiger omkring 200 medarbejdere. Afdelingen i Randers er en
full-service afdeling med både erhvervskunder og private.

– Vi er rigtig glade for, at Djurslands Bank har valgt at støtte Hornbæk. Her kommer et pengeinstitut, der kigger på byen med nye øjne, og så er det rart at se, at banken netop har fået øje på udviklingspotentialet i vores bydel, siger den projektansvarlige i Hornbæk Idræt & KulturCenters styregruppe, Peter Thorsen, der i øvrigt at ganske imponeret over den
opmærksomhed, som Hornbæk-projektet indtil nu har fået fra hele byens erhvervsliv.

Kommentarer