Debat og politik

DF Randers gør nar af vore udsendte soldater

Læserbrev af Asger Brorsen, Kløverænget 7, 8970 Havndal

Jeg er vred over, at Frank Nørgaard (Formand for DF Randers) lægger denne tegning op på sin Facebook profil:

unnamed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er at gøre nar af den fremragende indsats vore dygtige og modige soldater gør i Syrien, Irak eller alle de andre steder, hvor danske soldater og materiel har gjort en forskel. De mange hundrede mand, som er udstationeret for at bekæmpe terrororganisationen IS, må jo se sig selv nedgjort af DF og Frank Nørgaard.

Tænk Frank Nørgaard, hvis USA eller UK havde tænkt det samme om Danmark under 2. verdenskrig. Tænk hvis Montgomery havde sagt -”det må de skandinaver rode med selv” – så er det ikke sikkert, at Danmark havde eksisteret som selvstændig nation. Men så langt rækker din viden nok ikke i dit forsøg på at sværte alle, som ikke har samme holdning eller etnisk baggrund som dig selv.

At udstille vore piloter, jægerkorps e.t.c. som naive tåber, der tager afsted til krigen, mens syrerne sidder og drikke kaffe her hjemme er simpelthen for dårligt!

Bunden for DF Randers troede man var nået mange gange i løbet af de seneste par år. Vindfrikadeller, skoleødelæggelse, EU-misbrug – vi må med tegningen her konstatere, at DF Randers og i særdeleshed formand Frank Nørgaard er som et dårligt hold i 3. division – de har ingen bundniveau.

Kommentarer