Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kunstudstilling NATUR=VIS på Fussingø Slot

Afholdes lørdag 26. september 2020 kl. 10:00 - 16:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 10:00 on søndag og lørdag, repeating until søndag 18. oktober 2020

Randers Kunstforening sætter, med start lørdag den 26. september fokus på et spændende udstillingsprojekt: NATUR=VIS.

Kunstforeningen vil koble kunst, natur, kultur, bevægelse og klimamål sammen i projektet NATUR=VIS med undertitlen: Kunst i bevægelse for klimaet/art action for the climate.

12 anerkendte Samtidskunstnere, der alle arbejder med naturen gennem forskellige udtryksformer, deltager i projektet. Kunstnerne vises maleri, skulptur, video, installations kunst mm. Alle kunstnere har fokus på FN’s verdensmål, specielt mål 12 og 15 -bæredygtig produktion og livet på land og skov.

De udstillende kunstnere er: Rune Bosse, Troels Carlsen, Pernille Egeskov, Maria Engholm, Tue Greenfort, Rene Holm, Mads Peter Laursen, Niels Østergaard Munk, Mie Mørkeberg, Iben Toft Nørgård, Andreas Schulenburg, Jan Wessel. Alle kunstnere har stor udstillingserfaring på museer og kunsthaller i ind og udland.

Kunstudstillingen og de tilknyttede aktiviteter har er i udstillingsperioden til formål at give inspiration til et mere bæredygtigt Danmark, og dermed understøtte FN’s verdensmål. Projektet skal bidrage til bevidstgørelse og synliggørelse af vores forhold til naturen gennem kunsten og være en øjenåbner for, hvad vi gør ved vores natur og dermed skabe større bevidsthed, som kan muliggøre positive ændringer.

Der vil i udstillingsperioden blive afviklet omvisninger, artist talk, dialog, naturvandringer med biolog fra Fussingø Skovdistrikt, omvisning om Slottets historie og børneworkshops med fokus på natur.

Udstillingsprojektet er venligst støttet af Statens Kunstfond, Randers Kommunes Kulturudvalg, Spar Nord Fonden og Fussingø Gruppen har samarbejdet og venligst udlånt slottet til kunstudstillingen.

Entré: 30 kr

Tid

Dato:
lørdag 26. september 2020
Tidspunkt:
10:00 - 16:00

Sted

Fussingø Slot
Vasevej 9
Randers, 8900
+ Google Maps

Alle arrangementer