Fårup

Dement mand reddet op af sumpområde nær Fårup

En lettere dement mand på cirka 60 år forsvandt mandag aften fra Fårup Ældrecenter. Beredskab og Sikkerhed Randers rykkede ud til et sumpområde ved Nørbæk, hvor en mand havde forvildet sig ud.

– Det er en mand, som er vant til selv at gå ture i området. Blandt andet går han ofte til købmanden, men så er han altid tilbage i løbet af en halv time. Så da han her til aften ikke var vendt tilbage efter godt en halv time, blev vi naturligvis bekymrede og begyndte at lede efter ham, fortæller leder af Fårup Ældrecenter Jens Aage Kahr, leder af Fårup Ældrecenter til Randers Amtsavis

Kort efter klokken 19 lykkedes to ansatte fra ældrecentret at finde manden, som var lettere forvirret, våd og kold, og befandt sig på den modsatte side af åen end dem, så de ikke kunne få fat i ham. De måtte derfor ringe 112, og tilkalde Beredskab og Sikkerhed Randers, rapporterer Randers Amtsavis.

Beredskabet fik derefter reddet manden ud af mudderet og over til bilen, som kunne køre ham tilbage til de trygge rammer på ældrecentret.

Manden har det efter omstændighederne godt.

Kommentarer