Fårup

Dansk Outlet åbner ny butik i Fårup på torsdag

Dansk Outlets nye butik på Butikstorvet i Fårup er blevet gennemrenoveret op til åbningen på torsdag 26. november. Da avisens udsendte var forbi for et par uger siden var kasserne med varer endnu ikke pakket ud, men der er blevet arbejdet hårdt og allerede nu bugner butikken af tøj, sko og andre varer, lover direktør Nicolai Nørskov (tv). Forrest ses Sanne Johansen, som er butikschef og franchisetager i den nye butik. Foto: Gitte Hagsholm

På torsdag 26. november slår tøjkæden Dansk Outlet dørene op til en ny butik i Fårup. Kæden har købt det gamle Okay-marked, som har fået en gevaldig ansigtsløftning både udenpå og indvendigt, og den lokale butikschef og franchisetager, Sanne Johansen, glæder sig til at tage imod kunderne i butikken.

Oprindeligt var åbningsdatoen sat til 19. november, men på grund af forsinkelse i nogle vareleverancer måtte åbningen udskydes en uge.

– Vi går ikke på kompromis med vores store udvalg og høje kvalitet, og derfor valgte vi at udskyde åbningen en uge, fortæller Nicolai Nørskov (33), der er direktør i Dansk Outlet.

– Vi sælger kvalitetstøj af kendte brands som eksempelvis Bestseller; ikke noget med sidste sæson eller udgåede varer, og når vi kan gøre det så superbilligt, er det fordi vi helt målrettet går efter en placering, hvor vi har billig husleje og er tæt på motorvej eller anden hovedfærdselsåre, så vi kan tiltrække kunder fra et stort opland. Og her ligger Fårup helt perfekt, forklarer Nicolai Nørskov og tilføjer:

  Endelig køber vi stort ind, og derfor kan vi sælge vores varer til meget lave priser, og vi gør en dyd ud af, at have et bredt udvalg til kunder fra nul til hundrede år og til enhver smag. På den måde kan hele familien tage ud og shoppe sammen i vores butikker.

Relationer er vigtige

Nicolai Nørskov er anden generation i Dansk Outlet, som hans far stiftede sammen med en kollega i tøjbranchen, og de nære relationer er en anden af kædens parametre til succes.

– Det er vigtigt for os, at den person, som får ansvaret for en butik er villig til at investere hjerteblod i projektet. Vi går ikke så højt op i, om man har erfaring med tøjbranchen, vi ser på mennesket og relationen, siger direktøren, som derfor heller ikke var et sekund i tvivl om, at han havde fundet det helt rigtige match, da Sanne Johansen bød ind på stillingen som butikschef og franchisetager på den nye butik i Fårup.

– Sanne passer fuldstændig ind profilen; det krævede lidt overtalelse, men jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at hun er den rette til at løfte opgaven, lyder det fra Nicolai Nørskov.

Randerspige med Fårup i blodet

Sanne Johansen har da heller ikke erfaring med tøjbranchen, men hun har til gengæld mange års erfaring med kundekontakt som selvstændig kioskejer. Hun købte sin første kiosk på Mariagervej i Randers allerede som 19-årig. Efter to år solgte hun den og købte en anden i Resenbro, hvor hun flyttede ned med sin mand og børn.

– Her kom vi godt nok lidt på udebane, men kiosken lå et godt sted og var en god forretning, og min mand tog børnene, når jeg arbejdede om aftenen. Så det fungerede fint, fortæller Sanne Johansen.

Omkring seks år tilbragte familien i resenbro, men så ville de gerne tilbage til Randers.

– Jeg er en rigtig Randerspige, så jeg solgte kiosken, og vi vendte hjem igen, fortæller Sanne Johansen, som de seneste 30 år har ernæret sig ved arbejde på et lager.

Nu er har hun sagt sit job op for at springe ud som selvstændig igen

– Jeg var lidt nervøs ved det, må jeg indrømme, og som Nicolai siger, så skulle der noget overtalelse til. Jeg er jo ikke helt ung længere, men nu jeg glæder mig helt vildt til at arbejde med kunder igen, smiler hun.

Selvom Sanne Johansen er en ‘Randerspige’, så har hun alligevel tilknytning til Fårup, hvor hun også boede et par år.

– Min datter bor her, så jeg har brugt rigtigt meget tid sammen med familien her, og jeg har haft min jævnlige gang i hallen, når børnebørnene skulle til gymnastik eller andre arrangementer, fortæller den nyudklækkede butikschef.

Hun bliver også chef for en  god håndfuld medarbejdere, som alle kommer fra lokalområdet. Her iblandt datteren, som Sanne Johansen håber, vil tage over på et tidspunkt.

– Nu har jeg investeret i denne franchaise, og derfor håber jeg, at det kan føres videre af min datter, når jeg ikke orker mere, siger hun.

– Men lige nu der glæder jeg mig bare som et lille barn til, at vi åbner, og vi kan byde kunderne inden for i vores flotte butik. Det bliver bare så godt, siger hun.

Anderledes åbning

Butikken åbner som nævnt på torsdag 26. november.

– Normalt foregår det på en lørdag, når vi åbner en ny butik, men på grund af corona-situationen har vi flyttet det til torsdag for at undgå, at for mange mennesker kommer på samme tid, fortæller Nicolai Nørskov.

– Af samme grund vil der heller ikke være de sædvanlige aktiviteter som hoppeborg for børnene eller pølsevogn og forfriskninger, som vi normalt disker op med i forbindelse med en åbning, fortæller direktøren, og tilføjer, at man også har sørget for, at coronasikre butikken med pexiglas, håndsprit og gratis mundbind.

– Og så har vi en vagt, der holder øje med, at der ikke kommer for mange mennesker ind i butikken ad gangen, lyder det.

Glad nabo

Købmand Henrik Vasegaard hos SPAR, der netop har fejret 10 års jubilæum i butikken på Butikstorvet, glæder sig over, at Dansk Outlet har valgt at slå sig ned i Fårup.

– Det er dejligt at se, hvordan butikken har fået et tiltrængt løft, både indvendigt og udvendigt, siger han.

– Det vil helt sikkert få betydning for os, at der nu kommer endnu mere trafik her oppe på torvet. Det tror jeg bestemt også vil komme Dansk Outlet til gavn. Jeg er sikker på, at vi nok skal få glæde af hinanden, lyder det fra Henrik Vasegaard.

Direktør for Dansk Outlet, Nicolai Nørskov, og butikschef, Sanne Johansen, ude foran butikken, der også er renoveret udvendigt, ligesom udenomsarealerne har ‘fået et tur’. Foto: Gitte Hagsholm

 

Kommentarer