Randers By

Cykling: Ansatte ved Retten i Randers vinder førstepræmie

De ansatte fra Retten i Randers deltager ofte i kampagnen, fordi cykling er en nem måde at få mere bevægelse ind i hverdagen. Det er holdkaptajnen Thomas Mogensen med solbriller. Stine Mortensen står mellem de to kvinder med cykelhjelme.

En flok seje ansatte ved Retten i Randers har i en måned cyklet sig til Randers Cykelbys førstepræmie i kampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE. De ansatte har holdt gejsten oppe ved at hente hinanden om morgenen på cykel.

I maj måned trodsede tusindvis af ansatte på virksomheder i hele Danmark regnen og de kolde morgener. De sprang i sadlen sammen med deres kollegaer, fordi de havde tilmeldt sig kampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE. I Randers kan ansatte fra Retten i Randers glæde sig over en førstepræmie:

“Det er fedt, at vi har vundet i år. Det kan sikkert motivere endnu flere af mine kollegaer til at deltage i kampagnen næste år,” siger Thomas Mogensen, der var holdkaptajn for sine kollegaer i maj måned.

Arbejdspladsen er ofte tilmeldt kampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE:

“De fleste af os har et stillesiddende arbejde. Cykelkampagnen er derfor en enkel og nem måde at få mere bevægelse og energi ind i hverdagen,” siger Thomas Mogensen.

Fra bil til cykel

Stine Mortensen, der arbejder ved Retten i Randers, har også fået mere motion ind i hverdagen. I maj måned skiftede hun bilrattet ud med et cykelstyr:

“Jeg har ofte tænkt på at cykle til arbejde, men det er blevet ved tanken. Det er cykelkampagnen, der har resulteret i, at jeg endelig er kommet i gang med at cykle i stedet for at tage bilen,” fortæller Stine Mortensen.

I kampagneperioden var der flere ansatte ved Retten i Randers, der hentede hinanden om morgenen på cykel:

“Vi følges heldigvis stadig ad på cykel til arbejde. Det er medvirkende til, at jeg fortsat cykler. Det håber jeg selvfølgelig at fortsætte med, ” siger Stine Mortensen.

Fakta

Randers Cykelby bakker op om cykelkampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE med lokale præmier. Førstepræmien, en kulturoplevelse til Værket i Randers, blev vundet af ansatte fra Retten i Randers. Andenpræmien, et gavekort til et restaurantbesøg, går til et cykelhold fra Byrådet i Randers Kommune, mens ansatte fra Nykredit kan glæde sig til en biograftur, fordi de cyklede sig til tredjepræmien

Kommentarer