Paderup

Country Rock på Memphis Mansion

Se billedserie

De fleste randrusianerne husker med glæde de tjekkiske kvinder i Country Sisters. Igennem mange år var det en tradition, at de indtog et propfyldt Country telt i Randers Ugen. Memphis Mansion har nu engageret fire af de populære piger fra dengang til at optræde ved deres sommerkoncert, lørdag den 10. Juli kl. 14.

“Hvem har ikke været forbi Country teltet for at opleve Country Sisters,” fortæller Henrik Knudsen fra Memphis Mansion. “De var altid en stor succes. Teltet er nedlagt for mange år siden. Men for nogle år siden havde vi Western Girls – som de kalder sig nu – til at optræde til vores Country Festival, hvor de gjorde det forrygende, og var meget populære hos publikum. Derfor var det bare om at slå til, da vores lokale bookingbureau CB & Ole B. Booking tilbød os en koncert med pigerne, der i forvejen ville være på turné i Danmark.”

Western Girls består af fire skønne musikalske kvinder: Zuzana, Lucie, Linda og Wendy, alle med en fortid i det populære tjekkiske band; Country Sisters. Alle pigerne er fra Tjekkiet, men Lucie bosatte sig for 11 år siden i Randers, hvor hun under stor opmærksomhed blev gift i forbindelse med åbningen af Memphis Mansion.

Alle kvinderne er fra Country Sisters absolutte storhedstid, hvor de med stor succes indtog de store scener overalt i Europa, USA og Canada. Western Girls optræder også i dag med stor succes rundt omkring i Europa. Over 30 millioner hits på YouTube taler deres tydelige sprog.
De er garanti for et forrygende sceneshow, med de gode klassiske countryhits, Irish, folk og swingende rock’n roll sange.

“Jeg håber, at alle dem som igennem alle årene oplevede dem i Country Teltet i forbindelse med Randers ugen, kommer forbi og oplever pigerne til vores sommerkoncert,” slutter Henrik Knudsen, “for måske kan dette gøres til en tradition i fremtiden, som i de gode gamle Randersuge dage. Prisen for en billet er kun 99 kr, så alle bør kunne være med.”

Fakta

  • Country Sisters på Memphis Mansion
  • 10. juli 2021, kl. 14
  • Billetsalg finder du her.

Kommentarer