Randers By

Claus Omann ny salgs- og marketingdirektør i Verdo

Den nye Salgs- og Marketingdirektør for Verdo Claus Omann Jensen her sammen med Administrerende direktør Kim Frimer.

For to uger siden, den 21. marts kunne Randers Netavis, som de første, fortælle at den tidligere venstreborgmester og nuværende medlem af Randers Byråd, Claus Omann Jensen, ikke genopstiller som spidskandidat for partiet ved næste kommunalvalg.

Det forlød samtidig i marts, at han ikke skulle tilbage i ledelsen af familiens møbelvirksomhed JENSENplus, som i dag har hans hustru Jeanette Omann som direktør, men at han ville tilbage til erhvervslivet i en eller anden rolle.

I dag tirsdag kan vi fortælle, at den rolle nu er fundet, idet Claus Omann tiltræder som ny salgs- og marketingdirektør i Verdo den 16. april i år.

Stillingen blev ledig 1. februar, da den tidligere salgs- og marketingdirektør Kasper Granat fratrådte. Forhandlingerne om ansættelsen startede dog allerede før Jul, og proceduren har været lidt ud over det sædvanlige, idet Claus Omann Jensen de seneste fire har år været bestyrelsesformand for netop Verdo. En post han nu af naturlige årsager må frasige sig.

Claus Omann er til gengæld netop blevet genvalgt til repræsentantskabet i Verdo, hvilket blev afgjort inden Claus Omann fik at vide, at han ville blive tilbudt stillingen.

Den nye stilling betyder ikke, at Claus Omann er færdig med politik. Tvært imod. Den tidligere borgmester fortsætter ufortrødent som menigt byrådsmedlem for Venstre, men vil på nuværende tidpunkt ikke udtale sig om han genopstiller ved næste kommunalvalg.

Læs Også: Claus Omann genopstiller ikke som borgmester.

Kommentarer