Randers By

Cibuz madstudie åbner i Randers

Privatfoto

Mandag åbnede Britta Richelsen og Tina Jensen deres nye madsted ‘Cibuz Madstudie’ på Udbyhøjvej og kunderne har allerede taget rigtigt godt imod mad-nyheden, hvor der torsdag var åbent hus i forretningen.

Navnet Cibuz betyder “mad” på latin, og den nye take-away har også en hjemmeside – cibuz.dk – hvor man læse om de mange muligheder for at finde lækker mad både til hverdag og fest.

Bag Cibuz Madstudie står to erfarne kvinder på 47 år, der også danner par i privatlivet. Det er Britta Richelsen og Tina Jensen, der begge har gode erfaringer med lækker mad af gode råvarer.

Britta Richelsen har i seks år stået bag disken, da slagter Madsen havde forretning i lokalerne og er i øvrigt uddannet afspændingspædagog.

Tina Jensen er uddannet kok på Ebeltoft Parkhotel, og begge glæder sig nu over at kunne åbne deres fælles hjertebarn i lækre og nyindrettede lokaler i den tidligere slagterbutik, der har gennemgået en større ombygning den sidste halvanden måned.

Åbningstider

Foreløbig har byens nye delikatesseforretning åbent mandag-lørdag.

Mandag, tirsdag og onsdag klokken 8-17, torsdag og fredag til klokken 18.30 og lørdag klokken 8-12. På søndage og helligdage vil der være åbent efter aftale.

Britta Richelsen og Tina Jensen overvejer også på længere sigt at åbne for spisning i lokalerne – men foreløbig er der kun mulighed for personlig afhentning.

Kommentarer