Debat og politik

Christian Boldsen stiller op for Konservative til kommunalvalget

Tidligere byrådsmedlem i Randers for Venstre Christian Boldsen har forladt partiet og stiller nu op for Konservative til det kommende kommunalvalg til efteråret.

Christian Boldsen har nu gjort sin stilling op rent politisk og valgt, at blive medlem af Konservative. Han har ligeledes takket ja til at stille op for Konservative til kommunalvalget 2021.  Christian Boldsen har tidligere været byrådsmedlem for Venstre hvor han i nuværende periode har været 1. suppleant.

– Årsagen til, at jeg har meldt mig ud af Venstre er bl.a. den meget omtalte lækagesag hvor flertallet af Venstres og Socialdemokratiets byrådsmedlemmer stemte imod en anmeldelse til politiet – i en sag hvor den skyldige kan idømmes op til 2 års fængsel. Trods flere forsøg har jeg endnu ikke fået en forklaring på, hvorfor man ønskede at dække over denne sag”, siger Christian Boldsen og forsætter: Ud over det politiske passer de konservatives ordentlighed mig godt.

– En anden ting, der har tricket mig er Venstres (og i øvrigt også S, DF m.fl.) passivitet overfor Verdos bestyrelses ageren over for forbrugerne heri blandt Randers kommune som den største. Opkrævning af for høje priser til at inddække underskud i andre Verdo-selskaber. Dette har været og er helt uacceptabelt.  Her har jeg gennem længere tid været i kontakt med ”gravergruppen”. Manglende opbakning til læge Jørgen Winthers kamp for kræftpatienter i Silkeborg og Randers ærgrer mig også siger Christian Boldsen.

– På landsplan har den interne magtkamp i Venstre heller ikke været et kønt syn at se på og jeg kunne godt have tænkt mig, at Venstre havde været med i politiforliget, fortsætter han.

Formand Bo Vestergaard Hansen er glad for at Christian Boldsen opstiller for Konservative.

– Christian er en retskaffen person og taler derfor lige ind i Konservatives DNA.  Han er en erfaren politiker med mere end 25 år i lokalpolitik. Konservative stiller altid med et mangfoldigt kandidathold og Christian vil med sin baggrund og forankring i særligt landdistrikterne være en gevinst, som en af de erfarne, der kan supplere de yngre. 

– Til det kommende kommunalvalg får vi Konservative i Randers formentlig nogle flere mandatar. Vi er lykkedes med at få gennemført en del borgerlig politik i et ellers rødt byrådsflertal, og vi har opført os ordentligt over for vælgerne i kommunen. Den slags tilgodeses ved et valg. Dertil kommer at Konservative med Søren Pape i spidsen gør det rigtigt godt landspolitisk. Med Chr. Boldsen på opstillingslisten har vi fået endnu en god kandidat, der vil gøre sit til at vi får flere mandater og få flere gode Konservative mærkesager gennemført, siger Bo Vestergaard Hansen.

Sagerne som ligger Christian Boldsens hjerte nær er bl.a. landdistriktspolitikken. Her har Konservative kæmpet for Havndal Skoles overlevelse samt omdannelsen af Aldershvile til et sundhedshus.

Erhvervspolitik, Socialpolitik, Veteraner, Børn- og skolepolitik samt infrastruktur er også nogle af Christians mærkesager, som han vil kæmpe for, hvis han bliver valgt til Randers Byråd.

Kommentarer