Kultur

Brødrene Koch tog imod hos Det Glade Vanvid på Østervold

Den nye køkkenchef på Det Glade Vanvid i Randers er Casper van Deurs, her i midten, flankeret af de to ejere, det kendte brødrepar Michael og Lasse Koch. Fotos: Jan Szwed.

Der var smil og forventningsglæde over de to succesfulde kokkebrødre Lasse og Michael Koch, der tirsdag aften slog dørene op og tog imod gæsterne på Randers’ nye gourmetrestaurant Det Glade Vanvid på Østervold.

Vanviddet har stået på i Aarhus siden 2008, og med åbningen af restaurant nr 2 i Randers, er det samtidig startskuddet til udrulning af flere restauranter på landsplan.

Det Glade Vanvid har til huse på toppen af Østervold, hvor driftige folk sidste år prøvede kræfter med en amerikansk diner, der desværre måtte lukke. Nu er der gourmet retter på tallerknerne, og gode vine i flaskerne,

Konceptet på Det Glade Vanvid er all-inklusive til en pris af 399,- på hverdage. Man skal booke bord i forvejen, og dørene åbnes kokken 18.30 sharp! Herefter går gæsterne til bords i den uformelle, men flotte og smagfuldt indrettede restaurant.

All-inklusive hos brødrene Koch omfatter en appetizer og cava, tre retters serveringer som er tilpasset sæsonens råvarer, valg mellem øl og minimum syv forskellige vine – ad libitum, dertil brød, olier, og afslutning med kaffe eller the og avec i form af rom eller cognac.

Køkkenchefen i Randers er Casper van Deurs, som ligesom restaurantkonceptet har flere års erfaring fra Aarhus. Han glæder sig til at gøre Det Glade Vanvid til en succes i det Kronjyske.

Kommentarer