Udbyneder

Brand i produktionsanlæg var hurtigt slukket

Brandfolkene var hurtigt fremme på Plantagevej i Udbyneder. Foto: Randers Netavis

Klokken 12.35 i dag blev Beredskab & Sikkerhed sendt til brand på Bruuns Plantagevej ved Udbyneder.

Et produktionsanlæg til fremstilling af halmpiller til afbrænding var brudt i brand. Det var i filterposen, og personalet fik hurtigt alarmeret brandvæsnet. Beredskab & Sikkerhed fra Øster Tørslev sendte et slukningstog med en sprøjte og en tankvogn.

– Vi mener at branden er kommet inde fra opriveren, som har slået nogle gnister i alt støvet, oplyser beredskabsinspektør Per Allan Nielsen.

Produktionsanlægget er fremstillet af stål, så der var ingen risiko for, at branden kunne brede sig, forklarer beredskabsinspektøren, og der var heller ikke opstået de store skader.

– Personalet har handlet snarrådigt, og har holdt ilden nede, så vi kunne hurtigt få det slukket. Omkring klokken 14.00 forlod vi brandstedet, siger Per Allan Nielsen.

To personer som havde holdt branden nede, blev i ambulance kørt til Regionshospitalet i Randers til observation for røgforgiftning.

Næsten samtidig med branden i Udbyneder kom der melding om en bilbrand i Asferg. Også den brand blev hurtigt slukket uden problemer.

Personalet havde lykkedes med at holde ilden nede, så brandmændene fik hurtigt bugt med branden. Foto: Randers Netavis

Kommentarer