Debat og politik

Borgmester Torben Hansen og S-kandidatlisten melder sig klar til KV21

På Socialdemokratiets ekstraordinære online-generalforsamling i den forløbne uge meldte 25 socialdemokratiske kandidater sig klar til at gøre Torben Hansen selskab på liste A.

Borgmesteren ønskede sine 25 medkandidater tillykke med generalforsamlingens opbakning og godkendelse og bød dem velkommen på listen – og velkommen til den fælles valgkamp i hele kommunen.

Socialdemokratiet benytter sideordnet opstilling til kommunalvalget den 16. november. Dette betyder, at kandidaternes personlige stemmer er afgørende for at blive valgt. Som Borgmesterkandidat er Torben Hansen nummer 1 på liste A, men rækkefølgen af de øvrige kandidater afgøres ved en urafstemning blandt partiets medlemmer. Urafstemningen foregår fra den 1. til den 27. marts. Resultatet og dermed den endelige rækkefølge på liste A offentliggøres den 28. marts.

Torben Hansens 25 socialdemokratiske medkandidater kommer fra hele kommunen. De engagerede og valgkampsberedte socialdemokrater tæller både kendte siddende byrådsmedlemmer og nye navne, der ønsker at byde ind med interesse og ildhu til det ansvarsfulde hverv som kommunalpolitiker.

Listen kan blive udvidet helt frem mod efterårets kommunalvalg.

De 25 kandidater

Anker Boje

Anne Hjortshøj

Christian Engelbrecht Pedersen

Claus Ørsted

Ellen Petersen

Hans Christian Mortensen

Henriette Malland

Henrik Leth

Ib Møller Pedersen

Jesper Gade

Johan Seider

Jørgen Mogensen

Karen Lagoni

Karl Bendtsen

Lise-Lotte Leervad Larsen

Marianne Carøe

Martin Vedstesen

Per Blicher

Peter Hansen

Peter Nellemann

Pia Moldt

Rafael Andrasescu

Steen Bundgaard

Stine Eiby

Stoil Zaylov

Kommentarer