Randers By

Boo Boo Davis Kommer til Randers

En af de sidste autentiske bluesmusikere, Boo Boo Davis, født og opvokset i Mississippi Delta’et kan opleves hos Tante Olga fredag den 25. oktober.

Legendariske Boo Boo Davis tilhører den sidste generation af delta blues musikere, der skriver og spiller blues baseret på erfaringer fra det hårde liv i Mississippi Delta. Med en stemme og frasering, så man næste tror det er Howlin’ Wolf og et mundharpespil der ligger tæt på Jonh Lee Hooker, kan publikum se frem til en spændende bluesaften.

Boo Boo Davis er født og opvokset med arbejde i bomuldsmarkerne i Drew, Mississippi, som ligger i hjertet af Mississippi Delta. Specielt dette område var en magnet for nogle af datidens største musikere. Boo Boo arbejdede fra han var ganske ung i bomuldsmarkerne og her sang man højlydt for at få de lange, opslidende timer på bomuldsmarkerne til at gå hurtigere.

Ligeledes sang han i en meget tidlig alder i kirken. Det er her han uden tvivl udviklede sin store, voluminøse bluesvokal. I hjemmet blev der spillet rigtig meget, hvor musikere som John Lee Hooker, Elmor James, Roberth Pete Williams mfl. jævnligt deltog i musikudfoldelserne.

Boo Boo Davis fik det hele ind med modermælken. Allerede som fem årig spillede han mundharpe, og som tretten årig beherskede han guitaren. Herefter begyndte han at optræde for andre. Han har spillet med alle de største (også de mindre) inden for bluesmusikken. Nu kan han opleves i Randers hos Tante Olga, hvilket må være et must for alle, der elsker Delta-blues!

Kommentarer