Asferg

Børnene i Asferg har fået et samlingspunkt

Legepladsen Med etableringen af Asferg Børnetorv lukkes den bare plet, som har præget udenomsarealerne ved Træningshuset, siden det gamle klubhus blev revet ned. Fremsendt foto

Sidste trin i den omfattende ombygning af Træningshuset er nu taget, og tomten efter det gamle klubhus er erstattet af en legeplads. 

I weekenden 1.- 3. juli kulminerede flere måneders planlægning, og resultatet kan nu ses ved Træningshuset i Asferg. 24 frivillige svedte sig gennem weekenden for at montere legeredskaber og et multihus, og resultatet blev en flot og moderne legeplads, som står åben for hele lokalområdet og brugerne i Træningshuset. Legepladsen er etableret på det areal, hvor det gamle klubhus lå og udgør en af de sidste brikker i det store byggeri, der hermed er faldet på plads. Sporene efter den omfattende byggeproces i 2013-2014 er nu ikke mere at se. Legepladsen har fået det officielle navn “Asferg Børnetorv”. Den er blevet til i et samarbejde mellem Asferg Borgerforening, Aktivitetsgruppen Fælleskab og Trivsel, Purhus Idrætsforening og Træningshuset. “Børnetorvets” redskaber er leveret af det lokale firma Lille Bjørn.

Kommentarer