Samfund

Børn i bevægelse for Danmarks Indsamling

De tre kommende fredage kan alle børn mellem 6 og 13 være med til at samle penge ind til Danmarks Indsamlingen 2023 gennem forskellige idrætsaktiviteter i Langvang Idrætscenter. Foto: Randers Kommune

Tag børnene med til aktive og sjove idrætsfredage og vær med til at sætte fokus på Danmarks Indsamling og verdens sårbare børn.

Tre fredage i træk tager foreningerne i Langvang Idrætscenter imod alle børn mellem 6 og 13 år, der har lyst til at bidrage til Danmarks Indsamling gennem bevægelse. Aktiviteterne er blevet til i et samarbejde mellem Kultur og Fritid, Randers Kommune, det lokale foreningsliv, Bysekretariatet, og hudplejevirksomheden, DermaPharm.

– Vi ønsker at sætte fokus på Danmarks Indsamling ved at lade børnene være dem, der hjælper de børn i verden, der lever i fattigdom, kriser og sult. Det er der en særlig stolthed i for børnene, og så lå det lige til højrebenet for os at gøre det gennem bevægelse. Derfor er vi utroligt glade for samarbejdet med DermaPharm, der støtter op om ideen, siger Breddeidrætskonsulent i Kultur og Fritid, Randers Kommune, Casper Fischer Beedholm.

Hudplejevirksomheden DermaPharm donerer et beløb pr. barn, der deltager i løbet af de tre fredage, der går direkte til Danmarks Indsamling og verdens sårbare børn. DermaPharm sørger også for præmier undervejs, blandt andet for dagens bedste smil.

Dørene er åbne fredag den 20. januar, 27. januar og 3. februar fra klokken 16 til 17.30. Udover at støtte det gode formål, er der mulighed for at møde foreningerne, og der vil være aktiviteter fra boldspil til kampsport, dans og atletik, der er tilgængelig for alle børn i aldersgrupper, uanset niveau.

Om Danmarks Indsamling

Randers er vært for Danmarks Indsamling, der sendes live på DR fra Værket den 4. februar. Hele Danmark samler i 2023 ind til verdens sårbare børn, og Randers står sammen om at skabe så mange aktiviteter og indsamlinger, som muligt. Læs mere om de lokale aktiviteter, og hvordan du selv kan samle ind på www.randers.dk/danmarksindsamling

Kommentarer