Randers By

Beredskab & Sikkerhed laver ny kontrakt med Falck

En ny kontrakt mellem Beredskab og Sikkerhed og Falck træder i kraft i 2022.

Beredskabskommissionen i Beredskab & Sikkerhed har besluttet at indgå en ny 4 årig kontrakt med Falck om driften af stationerne i blandt andet Randers, Øster Tørslev, og Langå.

Aftalen bliver overordnet en videreførelse af de nuværende aftaler, og med mulighed for forlængelse i 3 x 1 år. Den nye kontrakt træder i kraft pr. 1.1.2022.  Som noget nyt i aftalen får mandskabet nye branddragter og ekstra uddannelse til Holdlederne. Derudover vil der blive indsat en række nye køretøjer i beredskabet. De nye køretøjer er udskiftninger af de køretøjer, som overskrider deres levetid i kontraktperioden. Som noget nyt vil Beredskab & Sikkerhed dog fremover eje de nye køretøjer, samt stå for indkøb heraf.

– Vi rigtig glade for, at Beredskab & Sikkerhed efter et godt og konstruktivt forhandlingsforløb, har valgt at videreføre samarbejdet. For Falck er det vigtigt, at borgere og virksomheder kan nyde godt af det tætte samarbejde, der er med Beredskab & Sikkerhed, hvor den gensidige interesse for at finde bedste praksis, kan være med til at udvikle den samlede opgaveløsning med fokus på kvalitet og udvikling. Falck ser frem til et forsat godt og konstruktivt samarbejde med Beredskab & Sikkerhed, udtaler brandchef i Falck, Thomas Dietz.

Beredskab & Sikkerhed er det fælleskommunale beredskab, som ejes af Randers, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs Kommuner. Beredskabet servicerer 225.000 borgere og rykker ud til brande, drukneulykker, færdselsuheld og miljøforurening ca. 1.600 om året.

Kommentarer