Kultur

Beck og Depp trak fans fra hele landet til koncert på Værket onsdag

Se billedserie Jeff Beck havde Johnny Depp med som gæsteoptræden ved onsdag aftens koncert på Værket. Billedet er fra deres seneste koncert i Royal Albert Hall. (Pressefoto). Øvrige fotos fra Værket i Randers er af fotograf Jan Szwed.

Der var to slags fans til koncerten onsdag aften på Værket. Dem som havde købt billet før den 2. juni og glædede sig til at se og høre den verdensberømte guitarist Jeff Beck live i Randers. Og så dem, der var hurtige på tasterne samme dag, da det kom frem, at Hollywood-skuespilleren Johnny Depp ville gæsteoptræde ved koncerten med Beck på Værket.

Randers Netavis mødte nogle af de forventningsfulde koncertgæster før koncerten.

Et par timer før koncerten var der allerede en del fans, som var mødt op ved Værkets sceneindgang i håb om at få et glimt af en af de to stjerner, men alle måtte forgæves spejde efter deres idoler.

Samtidig begyndte de som havde billet til koncerten at samles i og uden for foyeren, og hyggede sig med et par kolde drinks inden dørene åbnede til salen.

Malene Offenbach er en hyppig koncertgænger i Randers, og hun glædede sig specielt til at opleve Johnny Depp live.
Lykke Løvendahl fra Ikast og ivrig koncertgænger, og Nigel Ray Beck, der selv er musiker og fra Sønderborg havde store forventninger til aftenens koncert.
Søren Buus og Peter Mortensen fra henholdsvis Vejle og Århus så frem til koncerten og har planer om en tur til New York, hvor Jeff Beck skal spille i Madison Square Garden.
Tre lokale musikere havde også fundet vej til Værket. Her er det fra venstre Morten Sarvig, Ole og Hans Ejner Jensen.
Leo Strunge fra Paderup og Asker Brandstrup fra Fårup glædede sig også til aftenens koncert.
Ved indgangen blev der delt duftprøver ud fra DIOR, hvor Johnny Depp er frontfigur for den nye herreduft Sauvage. På billedet ses Helle Løkke, butikschef i Matas i Brødregade og områdechef Charlotte Nielsen, der var rundhåndede med uddeling af prøverne.

Kommentarer