Tvede

Bager har 40 års jubilæum

Intern sælger ved Brødrene Dahl A/S, Jørgen Bager fra Tvede. Pressefoto

Intern sælger ved Brødrene Dahl A/S, Jørgen Bager fra Tvede kan i morgen den 10. august fejre 40 års jubilæum i firmaet.

Brødrene Dahl A/S er Danmarks største VVS-grossist, og har filialer flere steder i landet.

Den 58-årige sælger har vist sig at være en yderst stabil arbejdskraft, og er enhver arbejdsgivers drøm. Uanset vejr og vind er han aldrig nogensinde kommet for sent på arbejde.

Jørgen Bager har således kun haft fire sygedage i de 40 år. De fire sygedage skyldtes lægen, som indlagde ham på sygehuset på grund af meget høj feber. Havde det stået til Jørgen Bager selv, så skulle han bare have haft lidt penicillin.

Ifølge Jørgen Bager selv, så er sådan en gang feber jo ikke noget at blive hjemme for.

De første 25 år i firmaet havde han ikke én eneste sygedag.

Salgschef i Brødrene Dahl, Peter T. Petersen har kun været chef for Jørgen Bager siden den 1. juni i år. Det er han bestemt ikke ked af, og det er da også lykkedes Jørgen Bager at gøre et stort indtryk på salgschefen.

– Jørgen Bager er en ekstrem stabil arbejdskraft, og af kunderne bliver han betragtet som en yderst kompetent person, som hurtigt, effektivt og professionelt besvarer deres forespørgsel.

– Han er meget vellidt af sine kollegaer. Han er loyal, altid positiv og altid i godt humør. Han har altid en tilgang til tingene med et smil på læben, siger Peter T. Petersen.

– Det han lover, kan man være sikker på, at han holder. Og så er han ærekær omkring de ting, han har med at gøre. Det skal være 110 % i orden. Og det er det altid, understreger salgschefen.

Hver dag fra den 1. april og mindst frem til den 1. oktober cykler han fra Tvede til Randers uanset vejrforholdene.

Han cykler de 15 kilometer fra Tvede til Randers, hvor han hver dag tager et bad klokken 6.00 om morgenen. Herefter cykler han videre til et opsamlingssted, hvor han kører med en kollega til Aarhus, hvor han arbejder.

Når han har fri, tager han igen til afdelingen og tager et bad, hvorefter han cykler de 15 kilometer hjem til Bavnevej i Tvede.

Når Jørgen Bager kommer hjem, keder han sig ikke. Han bruger meget tid på sin landejendom, og samtidig er han ivrig spejderleder, og involveret i mange lokale aktiviteter i lokalsamfundet i Tvede.

Dagen fejres med en reception for indbudte gæster på Jørgen Bagers bopæl.

Kommentarer