Debat og politik

Bækkestien har altid været i fare

Læserbrev af Erik Bo Andersen, Østbroen – liste til KV21

Der køres rigtig hårdt på af de etablerede politiske partier og partisoldater, med en retorik der beskylder Foreningen Bevar Bækkestien og den nye Liste til KV21 – Østbro som useriøs og utroværdig og med skjulte hensigter.

Byråd og Partisoldater der nu påstår og udtaler, at Bækkestien aldrig har været i fare, og at det hele er pure opspind, for at skabe frygt for Klimabroen, og for at gå på uberettiget stemmehøst.

Vi i Foreningen Bevar Bækkestien og Listen Østbroen har helt og aldeles tillid til at borgerne godt kan gennemskue sandheden, og udmærket godt kan se og forstå hvad der foregår, og hvad der er den naturlige konsekvens af en Klimabro, der ender blindt på Udbyhøjvej.

Bevar Bækkestien blev stiftet d. 8.juni 2020, da der i samtlige planer og rapporter for Byen til vandet lå både tekstbeskrivelser og kortbilag, der beskrev, og viste, at Klimabroen´s vejføring skulle fortsætte op igennem Bækkestien. De mange tusinde borgers støtte til foreningen, har heldigvis resulteret i en bevågenhed om Bækkestiens bevarelse, og ikke mindst på hvad der foregår.

Og det som de etablerede politiske partier troede var en døgnflue, viste sig at være større og en trussel i mod deres planer, som de nu på desperat vis, forsøger at bortforklarer ved at gå til modangreb. 

Døm selv hvem der er mest troværdig.

På intet tidspunkt, og det er virkelig på intet tidspunkt, er der løftet så meget som et hård på kroppen, af det nuværende Byråd eller politiske partisoldater i arbejdet med alle de rapporter der har været fremlagt og behandlet i arbejdet med Byen til vandet, hvor Byråd og partisoldater har gjort indsigelser imod de fremlagte rapporters kortbilag og tekstbeskrivelser, der tydeligt beskrev at Bækkestien skulle bruges som ny vejforbindelse. Vis os bare et dokument der viser I har lavet indsigelser?

Nu står de alle sammen, politikere og partisoldater og råber i kor, at vi er utroværdige, og at Bækkestien aldrig har været i fare og det hele er pure opspind for at kapre stemmer til KV21.

Vi har for en god ordens skyld, og for dem der endnu ikke er helt klar over, hvem der er troværdig og hvem der ikke er, så har vi lavet et fint dokument, hvori vi, Foreningen Bevar Bækkestien og Østbro Listen, viser hvor og hvor mange gange Bækkestien er beskrevet og indtegnet som en senere vejføring for Klimabroen. Dokumentet kan tilgås her: 

http://oestbroen.dk/er-baekkestien-i-fare-pa-grund-af-klimabroen/

Kommentarer