Foreningsnyt

Autismecenter Randers inviterer til borgermøde

Det nystartede Autismecenter Randers inviterer igen til borgermøde om håb og drømme for centret, efter det første møde blev aflyst grundet COVID-19.

Mens centrets officielle åbning er udskudt til efteråret 2020 grundet COVID-19, er centrets aktiviteter så småt undervejs. Centret huser blandt andet såkaldte mestrings- og aktivitetstilbud til borgere med autisme, og mødet skal sikre, at tilbuddene er så relevante som muligt for centerets brugere. Borgermødet vil foregå i mindre grupper fordelt over 10 møder, som foregår i uge 34 og 35.

– Der er så småt ved at komme liv i huset, men det ændrer ikke på, at vi først beslutter det reelle indhold af vores tilbud, når vi har hørt de kommende brugeres input. Det er meget vigtigt for os at høre hvilke håb og drømme, de har for vores center, så vi kan få et fedt hus, som borgerne gerne vil bruge. Det gør noget godt for vores hus, at brugerne er med til at præge vores tilbud, og derfor er det meget vigtigt for os, at de deltager i processen – forklarer Lars Bording-Machon, leder på Voksenautismeområdet.

Der er 10 forskellige tidspunkter for borgermøderne at vælge imellem. Fem mødetidspunkter er for borgere med interesse i børne- og ungeautisme, og fem er for interesserede i voksenautisme. Alle med interesse i Autismecenter Randers er velkomne til at tilmelde sig et møde. Tilmeldelse foregår på randers.dk/autisme frem til og med fredag den 14. august 2020. Der er et begrænset antal pladser.

– Vi ser frem til at høre fra alle dem, som har interesse i vores nye autismecenter. Har man ikke mulighed for at deltage i mødet, kan man også sende os en mail med sine konkrete forslag til aktiviteter og tilbud. Vi lytter til alle de input, vi får, og prøver at imødekomme dem, så vidt det er muligt og realistisk – fortæller Ea Emma Larsen, afdelingsleder af Specialindsats For Børn.

Kommentarer