Debat og politik

Assentoft, plads til alle også de unge

Anker Boje, Byrådskandidat for Socialdemokratiet.

Debatindlæg af Anker Boje, Byrådskandidat for Socialdemokratiet.

Sydøst for Randers ligger mit hjem og arbejdsplads. Som bosiddende i Uggelhuse, med skov, fjord og natur og driftsleder på Assentoft vandværk så er der ikke den plet i Assentoft som jeg ikke er bekendt med. Dette indbefatter heldigvis også Hørning, Moeskjær, Krogsager og Fløjstrup.

Det glæder mig usigeligt at Assentoft øst endelig bliver sammenhængende vejmæssigt med Drastrup, idet gennemførelsen af Skovvangsvej nu bliver en realitet. Det har jeg kæmpet for i mange år. Det er sund fornuft, at lede trafikken udenom skolen og børnehaverne.

Denne styrkelse af infrastrukturen skulle gerne kunne lokke flere til byen, og få gang i salget af de ny
udstykkede byggegrunde i hestekvarteret. Flere beboere giver endnu bedre grundlag for alle byens butikker og foreningsliv.

Det er dog vigtigt at der bliver lavet plads til vores bløde trafikanter, således at der bliver lavet cykelstier som sikrer trafiksikkerheden. Mange ting taler for byen, dog mener jeg at de unge mennesker bliver ladt lidt i stikken med hensyn til at have et sted at mødes/hænge ud om eftermiddagen/aftenen.

Hørning og Uggelhuse har en bålhytte hvor de unge kan mødes og hygge sig. Men i Assentoft kan vores unge blot sidde i cykelskuret ved skolen, uden mulighed for at skabe et hyggeligt sted. Der er ofte skriverier omkring, at nu har de unge svinet der og ødelagt her, min holdning er at hvis man giver ansvar og plads til vores unge mennesker, så vil de også vokse med opgaven og passe godt på tingene, det har vi store erfaringer med her i Uggelhuse.

Så en pavillon eller en skaterbane, et sted som de kan kalde deres og hvor de må være uden at genere nogen. Det tror jeg kan løse mange ting.

Slutteligt vil jeg opfordre jer til at komme i hallen den 31. oktober klokken 19 til Paneldebat, om eftermiddagen samme dato fra klokken 16 kan I møde mig på Brugsens pakeringsplads. Husk valget den 21. november hvor I finder jeres lokale kandidat på liste A jeg er nummer 21 på listen.

Kommentarer