Debat og politik

Arbejdsmoralen er høj i Randers

Randers ligger under gennemsnittet for gavekøb i arbejdstiden.

I en tid, hvor internettets mange fristelser spiller en større og større rolle i vores hverdag, ser vi en stigende tendens til, at fritid og arbejdstid flyder sammen online. Private email-korrespondancer, planlægning af legeaftaler, bestilling af frisørtid og julegaveshopping.

En undersøgelse fra Deloitte viser, at danskerne bruger 20 minutter af deres arbejdsdag på private gøremål, hvilket vil svare til én samlet arbejdsdag pr. måned.

Spørgsmålet er bare, om det er okay at shoppe julegaver i arbejdstiden?

Internetportalen duglemmerdetaldrig.dk har undersøgt, hvor udbredt fænomenet er, og udarbejdet en undersøgelse, der viser, hvilke kommuner i landet, der køber flest julegaver målt pr. indbygger – i arbejdstiden vel at mærke.

I den forbindelse har vi fundet ud af, at indbyggerne i Randers kommune faktisk ligger under gennemsnittet ift. at bruge arbejdstiden på julegaveshopping.

For at være helt præcis køber indbyggere i Randers kommune kun 0.84 gange så mange julegaver i arbejdstiden sammenlignet med landsgennemsnittet som er 1.

På kortet herunder kan du se, hvor mange eller få julegaver den enkelte kommune køber i forhold til alle andre kommuner. Jo mørkere farve kommunen har, jo flere julegaver bliver der købt i arbejdstiden pr. indbygger.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer