Randers By

Andelkassen donerer 16.000 kroner til Randers FC Fonden

Andelskassen Randers støtter Randers FC Fonden med 16.000 kroner fra bankens lokallånspulje.

Andelskassen Randers har valgt at donere 16.000 kr til Randers FC Fonden – Fodbold for alle, som har til formål at støtte mindre bemidlede familier med økonomisk tilskud til eksempelvis kontingentbetaling, køb af fodboldudstyr, deltagelse i fodboldskoler, træningslejre mm.

– Vi ønsker som bank, at midlerne fra lokallånspuljen bliver brugt bedst muligt til gavn for hele vores lokalområde. Derfor har vi valgt at støtte Randers FC Fonden, da fonden bl.a. giver unge mennesker mulighed for at spille fodbold. Via Randers FC Fonden kan vi nå ud til rigtig mange børnefamilier, som måske har udfordringer med at finansiere børnenes ønske om at spille fodbold. Derfor støtter vi Randers FC Fonden med 16.000 kr, hvilket kommer hele lokalområdet til gavn, fortæller Morten Skipper, centerdirektør hos Andelskassen Randers.

Den flotte donation fra Andelskassen glæder naturligvis Randers FC’s administrerende direktør, Henrik Jørgensen.

– Vi er rigtig glade for, at Andelskassen har valgt at støtte Randers FC Fonden. Vi kan jo se, at fonden er med til at gøre en forskel for rigtig mange børn og familier i lokalområdet. Og behovet er stigende. Vi modtager flere og flere ansøgninger fra økonomisk trængte familier, som vi ønsker at hjælpe. Midlerne fra Andelskassen hjælper os med at opfylde endnu flere børns ønsker om at spille fodbold i Randers og omegn. Fodbold skal være for alle, understreger Henrik Jørgensen, adm. direktør i Randers FC.

Kommentarer