Tånum

Afgjort – ny busplan skal tilbage på tegnebrættet

Miljø og Teknikudvalget Randers Kommune valgte torsdag efter forslag fra forvaltningen, at udskyde den nye bybusplan, der skal en tur tilbage på tegnebrættet. 

Det ser ud til, at der bliver lyttet til de godt 300 høringssvar, som bekymrede borgere har sendt ind til Randers Kommune, hvor de blandt andet udtrykker bekymring for, at den nye bybusplan med færre afgange vil gå udover børn og ældre, der er afhængige af busruterne i Randers opland.

Se også her: Forvaltningen har lyttet til borgerne – vil udsætte behandling af ny bybusplan

I hvertfald besluttede Miljø og Trafikudvalget, at sende den nye bybusplan tilbage på tegnebrættet, da de torsdag den 22. december afholdte årets sidste udvalgsmøde.

– Vi skal se, om vi kan finde løsninger, der tilgodeser alle og imødekommer de ønsker, der er kommet fra borgerne. Tingene skal nu kigges igennem igen, for der var en del høringssvar, vi ikke lige havde set komme, siger formand for Teknik og Miljøudvalget, Frank Nørgaard, til DinAvis Randers.

– Det er vigtigt at den kollektive trafik hænger sammen i forhold til skole og virksomhederne, så folk kan komme på arbejde, udtaler Torben Hansen (S) til samme avis.

Landdistriktsudvalget har igangsat en sag om offentlige transport i Randers Kommunes landdistrikt.

Kan du lide, hvad du læser? Så gå ind på Facebook og “synes godt om” Randers Netavis her

Kommentarer