Kultur

Afgangsforestilling på Randers Teaters Talentlinje

Fra afgangsforestillingen ”Den Uendelige Epidemi”. Pressefoto

Otte teatertalenter spiller 40 forskellige roller, når Talentlinjen på Randers Teaters Talentskole 23. maj runder et års undervisning. Det sker i afgangsforestillingen ”Den Uendelige Epidemi”, der er en kærlig satire over menneskers handlemønstre i krisetider.

Da Danmark på grund af Corona lukkede ned i marts 2020, ændrede livet sig for mange mennesker. Nedlukningerne og smittefaren igangsatte uendelige diskussioner, teorier og bekymringer.

”Den Uendelige Epidemi” handler ikke om en bestemt gruppe mennesker og tager ikke parti, men forsøger at sætte spørgsmål ved rationalitet og angst. Hvor meget kan vi mennesker overhovedet gøre, når kriser sætter ind? Hvordan bør man leve sit liv? Hvad er det egentlig lige, der giver mening?

I denne forestilling medvirker de otte talentelever fra Randers Teaters Talentskole, og tilsammen spiller de over 40 forskellige roller, så der er rig mulighed for at afprøve både talent og skuespilteknik.

”Den Uendelige Epidemi” er en fri fantasi over ”Dødens Triumf” – et stykke af Eugene Ionesco fra 1970, som forekommer mere aktuelt end nogensinde.

Forestillingen er instrueret af skuespiller og teaterpædagog Sune Abel, der er Talentlinjens hovedlærer.

”Den Uendelige Epidemi” har premiere tirsdag 23. maj 2023 klokken 19.30 og spiller også den 24. og 25. maj. Alle er velkomne, og man kan hente gratis billetter på Randers Teaters hjemmeside.

Kommentarer