Randers By

Ægte jazzmusik og alternativ blues

Både jazzklubben og bluesforeningen i Randers præsenterer levende musik i dagene mellem jul og nytår. Det er årets sidste koncerter, og så er der pause i hele januar, inden musikforeningerne tager fat på sæson 2022, som arrangørerne håber – på et tidspunkt – kan blive helt uden restriktioner.

Tirsdag 28. december er der ægte traditionel jazz hos Jazz Randers, der præsenterer det nordjyske ensemble East Harbour Jazzband. Det betyder fest og godt humør med masser af happy jazz primært indenfor New Orleans-genrer og Dixie. Aalborgenserne skulle have spillet på samme tidspunkt i 2020, men her blev koncerten udskudt. I år kan den gennemføres med coronapas og med mundbind ved ind- og udgang.

Hos Bluesnight Randers er det et noget alternativt valg, for der er ikke meget blues i det lokale band Fifi Dong, der spiller Gasolin-kopier og har en stor opbakning i Randers. Bluesnight har vægtet den musikalske nytårsfest højere end de blå toner. Fifi Dong stiller op med Peter Vildmand (guitar og vokal), Tommy Lui (guitar), Henrik Thorsen (trommer) og Daniel Mejsner Nylander (bas).

Begge koncerter afvikles på Underværket i store sal.

Kommentarer