Randers By

Årets frivillige hyldet med FRIGG-prisen

Foto: Jan Szwed.

Uddelingen af FRIGG-prisen løb af stablen mandag den 20. september – en dag hvor Randers fejrede frivilligheden og hylder alle de fantastiske mennesker, der hver eneste dag gør en forskel for deres sag, deres medmennesker eller deres lokalområde.

Vinderne af FRIGG-prisen i randers kan alle findes herunder.

Årets frivilligleder

Kirstine Bak Winther – Randers Gymnastiske Forening. Foto: Jan Szwed.

Kirstine Bak Winther fra Randers Gymnastiske Forening modtog selv prisen fredag aften og fortjener i følge hendes nominering at blive årets leder, fordi hun som koordinator for Dans & Rytme-afdelingen i RgF laver et kæmpe stykke arbejde.

Ved hver sæsonopstart holder hun nøje øje med antallet af tilmeldinger, som hun sammenligner med de tidligere år og dermed vurderer, hvilke hold, der skal være ekstra fokus på og laves mere reklame for.

Derudover gør Kirstine et kæmpe stykke arbejde for foreningen og for instruktørerne. Hun sørger altid for at være på god fod med alle instruktørerne og sørger altid for at få koordineret, så alle hold bliver set og besøgt af minimum en af udvalgsmedlemmerne.

Ligeledes er hun selv en dygtig instruktør, og så brænder hun for foreningsarbejdet og rytmegymnastikken.

Årets frivilligteam

Årets frivilligteam – Venligboerne Randers. Foto: Jan Szwed.

Venligboerne Randers blev kåret som årets frivilligteam fordi der ikke var nogen i Venligboerne Randers’ styregruppe, der lod sig stoppe af Corona.

Alle opgaver blev tænkt igennem, nye planer blev lagt og procedurer lavet om. Dermed kunne de personer, der gennem Coronatiden har haft brug for foreningens hjælp, kunne få det.

Lis Gyldenløve Clemmensen fra Selvhjælp Randers. Foto: Jan Szwed.

Årets frivilligven

Lis Gyldenløve Clemmensen fra Selvhjælp Randers modtog prisen for årets frivilligven fordi hun ikke alene brænder for sit arbejde, men også både er leder af en sorggruppe og har samtaleforløb.

Hun er en ven for borgere i livskriser, hun er ven af de andre frivillige og af Selvhjælp Randers.

Desuden deltager Lis i alle arrangementer og er med til at sørge for den gode stemning.

Årets frivilligidé

Årets frivilligide – Mette Gade fra Café Kaffekoppen. Foto: Jan Szwed.

Mette Gade er kåret som årets frivilligidé efter hun opfandt Café Kaffekoppens julekalender 2020.

Den blev sendt på Cafe’ Kaffekoppens Facebook side, hvor Mette lavede 24 videoindslag, bl.a. fra Frivilligværkets ‘Kom Med Ven’, ‘Slotsgårdens Være-og Aktivitetshus’, ‘Sct.Peders Kirkes julehjælp’ og ‘Løkkeposens julegaveuddeling’.

Sammen med datteren Julie blev der udtrukket 2 vindere fra den lille julesæk.

Dette påfund var en del i at fastholde gæsterne i Cafe’en i en coronatid hvor man desværre ikke kunne mødes fysisk i et traditionelt cafemiljø i Sct. Peders lokaler.

Årets coronafrivillig

Årets coronafrivillig gik til Lone Wessmann fra Hospice Randers. Frivilligkoordinator på hospice, Anja Christensen, modtog prisen. Foto: Jan Szwed.

Lone Wessman fra Hospice Randers blev hyldet fredag for både at tage vagter på Hospice Randers, men lige så meget for at være en meget aktiv del af Hospice Randers’ “Arrangementer for Frivillige”-gruppe samt kasserer i bestyrelsen.

Lone er smilende og imødekommende, og går helhjertet og velforberedt ind til alle opgaver og øser gerne ud af hendes viden og store netværk.

Årets solstrålehistorie gik til Lisabet Jensen fra Selvhjælp Randers. Projektleder hos Selvhjælp, Sonja Björg Gudnadottir, modtog prisen. Foto: Jan Szwed.

Årets solstrålehistorie

Endnu en kandidat fra Selvhjælp Randers modtog en pris fredag aften, nemlig Lisabet Jensen.

I følge hendes nominering er hun en solstråle i sig selv, og både imødekommende og en dygtig samtalepartner.

Lisabet har mange forskellige mennesker i samtaleforløb og foreningen får så mange positive tilbagemeldinger – rene solstrålehistorier.

Årets Frivilligromance

Årets frivilligromance, Ruth og Flemming Jensen fra Natteravnene Randers. Foto: Jan Szwed.

Parret Ruth og Flemming Jensen fra Natteravnene Randers har godt nok været gift i mange år, men ser stadig lige nyforelskede ud.

Man ser aldrig den ene uden den anden.

De hører sammen og det virker som om de går gennem livet i tykt og tyndt.

Flemming drager altid omsorg for Ruth og han ved godt, at det er hende, der har det sidste ord.

Arne Uttrup Skovmøller fra Frivilligværkets bestyrelse. Foto: Jan Szwed.

Årets frivillig coronafrisure

Arne Uttrup Skovmøller fra Frivilligværket Randers m.fl. vandt prisen for årets coronafrisure fordi han ikke kunne se noget for sit hår og til sidst var nødt til at bruge en elastik.

Dette resulterede i ingen ville følges med arme Arne på gaden, fordi de synes han så så fjollet ud.

Årets bedst klædte frivillig

Årets bedst klædte frivillig gik til Aminata Mofata fra Bydelsmødrene Randers. Prisen blev modtaget af en medfrivillig for Bydelsmødrene Randers. Foto: Jan Szwed.

Aminata Mofata fra Bydelsmødrene Randers går altid i flot tøj, og især er hendes tørklæder fantastiske.

Mest fantastisk er et lilla glimmertørklæde, som endda er lidt berømt da det har været udstillet på Museum Østjylland til en udstilling om tørklæder. 

Årets sjoveste frivillig blev Hans fra FDF Randers 2. Prisen blev modtaget af Hans’s mor, der også er leder hos FDF Randers 2. Foto: Jan Szwed.

Årets sjoveste frivillig

Hans fra FDF Randers 2 modtog prisen for årets sjoveste frivillig for børnene bare elsker ham!

Kommentarer