Asferg

Årets Asfergborgere giver donation til den lokale dagligvarebutik

Aage Amby og Karsten Klit overdrager donation på 5.000 kroner til Støtteforeningen Vestergade 16. Pressefoto

I 2017 blev både Aage Amby og Karsten Klit udnævnt til Årets Asfergborger for at have ydet en uvurderlig indsats for Asferg. Med den ærefulde titel fulgte en donation på 5.000 kroner fra Sparekassen Kronjylland. Et beløb, som de to nu i fællesskab har fundet en modtager til.

Tidligere på måneden overrakte de to Asfergborgere således pengene til Støtteforeningen Vestergade 16, der har til formål at støtte op om at bevare en dagligvarebutik i Asferg.

Bidraget blev på vegne af støtteforeningen modtaget af en meget glad Claus Edelgaard Nielsen, der kunne fortælle, at støtten vil bidrage til, at dagligvarehandlen i byen fortsat har gode vilkår. Mere konkret er det planen, at støtten skal bidrage til at etablere et aflukke ved vareindleveringsområdet og til at optimere det udendørs salgsområde.

Støtteforeningen Vestergade 16 er også på banen, når foreningen som led i sit engagement for at bevare og udvikle byens handelsliv 23. juni inviterer til Sankt Hans ved Træningshuset i Asferg. Fællesskabet i Asferg og den lokale opbakning til støtteforeningen plejer ikke at fejle noget, så mon ikke mange møder op?

Med uddelingen af sidste års donation er Asferg by i samarbejde med Sparekassen Kronjylland allerede klar til at finde en ny Årets Asfergborger. Det er i perioden 22. juni til 27. juli muligt at indstille kandidater for 2018, der har gjort en særlig indsats for Asferg.

Kommentarer