Asferg

Årets Asferg-borger støtter den lokale børnehave og vuggestue

Årets Asferg-borger 2019, Mikkel Hansen (tv), har besluttet, at donationen fra Sparekassen Kronjylland skal støtte Børnehuset Svalereden. På billedet ses en glad modtager Lene Sørensen, pædagog i Børnehuset Svalereden, den fine check af Mikkel Hansen. Fremsendt foto

Årets Asferg-borger blev i 2019 Mikkel Hansen. Han blev udnævnt for at have været en rigtig ”slæber”, der har gjort en uundværlig indsats for landsbyen og borgerne.

Mikkel har netop overrakt prisens 5.000 kroner til Børnehuset Svalereden, der er en integreret institution for børn i alderen 0-6 år. Prisen, som er givet som en donation fra Sparekassen Kronjylland, overrakte Mikkel til Lene Sørensen, der er pædagog i Børnehuset Svalereden.

Donationen skal gå til opførelsen af et nyt legehus, som både børnene i den lokale vuggestue og børnehave kan få stor glæde af i mange år frem.

– Jeg synes, at en hjælpende hånd til Børnehuset Svalereden var tiltrængt. Donationen betyder, at de har mulighed for at få et ekstra og bedre legehus, end hvad institutionen oprindeligt havde planlagt og budgetteret med. Legehuset er et projekt, som de lokale børn kan få stor glæde af, og det passer godt ind i tanken om, at donationen skal være til gavn for lokalområdet og fællesskabet, fortæller Mikkel Hansen.

Ved overrækkelsen havde børnene i Børnehuset Svalereden pyntet op med flag og lavet en hyldest- og takkesang, som de med stolthed og store smil fremførte, da Mikkel kom for at overrække donationen.

I Sparekassen Kronjylland glæder man sig over endnu engang at være med til at bakke op om lokale ildsjæle.

– Det sender et godt signal at rette fokus på dem, der kæmper og involverer sig i de mindre lokalsamfund. Uden dem ville mange ting ikke kunne eksistere. Derfor er det noget, vi bakker op om og påskønner, siger Henning Dines Petersen, kunderådgiver i Sparekassen Kronjylland i Spentrup.

Sparekassen Kronjylland lukkede afdelingen i Asferg i oktober 2009, men valgte at fastholde engagementet til landsbyen med den årlige pris til en borger, der gør en forskel i lokalsamfundet.

Kommentarer