Assentoft

Åbning af dagtilbud og skole bliver nu planlagt

Der planlægges nu på højtryk for at genåbne skoler og dagtilbud efter nationale retningslinjer

Efter statsminister Mette Frederiksens udmelding mandag aften om, at alle dagtilbud åbner igen fra 15. april og at skoler og SFO åbner for 0.-5. klasse, planlægges der for fuldt tryk i Børn- og Skoleforvaltningen i Randers Kommune.

– Vi har fuldt fokus på, at vi så hurtigt som muligt kan melde ud til forældre, hvordan vi håndterer situationen, hvordan vi tager højde for den rette hygiejne og omgangsform og samtidig giver børnene en god dag i dagtilbud og i skolen. Vi afventer lige nu de nationale vejledninger, som kommunen skal modtage. Dem skal vi følge og dem modtager vi i løbet af i morgen – hvornår ved jeg ikke præcis – siger Børn og Skole-direktør Michael Maaløe

– Jeg kan derfor endnu ikke blive konkret. Men vi laver de bedst mulige løsninger. Vi tager højde for, at børn der er i de samme grupper og leger sammen, også vil møde ind i dagtilbud og SFO’er hvor der er taget hensyn til dette. Vi tager også højde for, at børn skal møde kendte voksne. Vi har fokus på, hvordan vi underviser eleverne, som skal møde ind, ligesom vi vil sikre, at vi overholder krav til antal børn sammen og kravene til øget hygiejne – siger Michael Maaløe og fortsætter:

– Jeg ved det er svært at vente på information. Det er helt forståeligt. Men lige nu skal vi have de nationale retningslinjer, og så vil vi i løbet af påskedagene arbejde videre med retningslinjerne. Der kommer besked til forældre senest den 14. april og vi arbejder ihærdigt på, at det bliver før.

Kommentarer