Over Hornbæk

7.000 kroner i timen til HIKC ved Den Pink Tulipan

Indehaver af Den Pink Tulipan, Lotte Kortegaard Jensen, kvitterer med blomster til Kathrine Munch

Indsamlingen af donationer til Hornbæk Idræt & KulturCenter var lørdag formiddag forlagt til fortovet foran Den Pink Tulipan i Hornbæk, hvor Lotte Kortegaard Jensen havde lovet en buket blomster til hver af de, der gav tilsagn om at forære mindst 1000 kr. til den indsamling, der er i gang for, at Hornbæk-området kan sikre sig et nyt moderne center for alle aldersklasser på arealerne ved Randers Firma-Sport.

Formanden for Hornbæk Gymnastikforening, Edel Andersen, tog sig af kontakten med de forbipasserende – som enten i forvejen havde tænkt sig at købe en blomst hos Den Pink Tulipan eller som parkerede for at købe brød og kage hos naboen, Hornbæk Bageri. Det viste sig at være en fin disposition fra gymnastikformanden, som kunne notere sig tilsagn på godt 20.000 kr. for de tre timer, der var afsat lørdag formiddag. ”Timeløn” 7.000 kr.

Den tidligere håndboldspiller Kathrine Munch, der nåede 35 kampe på landsholdet, var en af dem, der villigt satte sin underskrift som tilsagn på en donation til formål. Og det til trods for, at hun faktisk allerede tidligere i indsamlingsperioden har doneret et beløb:

”Der er brug for de nye faciliteter, og jeg giver gerne til det gode formål”; sagde Kathrine Munch.

Indsamlingen til HIKC foregår på tre plan: fonde, firmaer og private. Puljen for private bidrag har rundet den halve million, men HIKC-folkene har stadig travlt med at samle tilsagn. Det er nemlig nødvendigt, hvis Randers kommune skal frigive de 10,5 mill. kr., som byen har afsat til formålet.

Kommentarer