Navnenyt

Virksomhedsindehaver Tonny Kent Pedersen fylder 60 år

Tonny Kent Pedersen fylder idag 60 år.

Driftsleder og virksomhedsindehaver, Tonny Kent Pedersen, fylder i dag, mandag den 13. september 60 år.

Tonny Kent Pedersen er født i Hornbæk, men få år gammel flyttede forældrene til det gamle mejeri i Tånum, hvor hans far drev tømrer-/snedkerforretning. 

Efter skolegangen i Hornbæk Skole gik turen til Teknisk Skole, idet han kom i lære hos Randers Rustfri Stålindustri A/S som klejnsmed. I denne virksomhed avancerede Tonny Kent Pedersen over 29 år fra svend til formand  og til sidst til værkfører. 

Pr. 1. oktober 2010 blev Tonny Kent Pedersen selvstændig, idet han sammen med en kollega købte virksomheden B.F. Rustfri A/S, Kertemindevej 72, Randers SV, som led i et generationsskifte for virksomheden. 

Virksomheden producerer alt inden for rustfrie tanke og rustfrit udstyr i stål til eksempelvis slagterier, mejerier, medicinalindustrien og biogasanlæg samt procesanlæg inden for rensning af bl.a. røg. 

En stor andel af produktionen går til eksport direkte eller via underleverandører.

Der har været en rivende udvikling i virksomheden, som har afstedkommet en udbygning af lagerbygninger og leje af en nabobygning, og der er pt. elleve ansatte i virksomheden. 

I 1985 købte Tonny Kent Pedersen det gamle mejeri i Tånum af sine forældre, og ud over at passe ejendommen er den store fritidslidenskab jagt, hvor han har været på tur over det meste af verden. 

I vinterhalvåret gælder det 15 års broderskab i DANSK BRODER ORDEN, hvor brødrene har betroet ham fire års rådmandsskab og indtil nu tre år på posten som ceremonimester. 

Apropos jagt, så er han i loge-regi blevet fuglekonge og vinder af lerdueskydninger.

Forretningsmæssigt og i loge sammenhæng opleves Tonny Kent Pedersen, som værende stabil, engageret og hjælpsom samt helt uden de store armbevægelser. 

Tonny Kent Pedersen er gift med Lise Ingeborg Udengaard, der har sønnen Rune.

Kommentarer