Harridslev

500 cykelryttere forventes til start i landevejsløb i weekenden

Der bliver fuld fart på deltagerne ved Randers Cykleklubs årlige Principia Cykelløb. Arkivfoto
På søndag den 23. april afholder Randers Cykleklub af 1910 traditionen tro, sit årlige landevejsløb Principia løbet.
Ruten går fra Harridslev ad Amtsvejen til Mellerup. Derefter forbi Støvringgård, Østrup, Albæk og tilbage til Harridslev. Her er to store stigninger op mod Østrup og efter Albæk mod Harridslev, som sammen med eventuel vind kan være med til at skabe gode og hårde cykelløb.
Start og mål vil være på Skolevænget i Harridslev. Ruten er en 15 km rundstrækning med delvis ensretning på de mest smalle veje.
Der tilmeldt cirka 325 ryttere i de forskellige klasser indtil videre og Randers Cykleklub af 1910 forventer endnu flere de sidste dage før løbet og på dagen, så der kommer mellem 450 og 500 deltagere i alt.
Af de deltagende er mange af Randers Cykleklubs 1910’s egne ryttere.
Løbene starter klokken 8.50 med de mindre klasser og hen over formiddagen sendes flere klasser afsted. A-klassen over 135 km sendes afsted klokken 12.00 og forventes i mål cirka klokken 15. Så hvis ikke du hopper i cykeltøjet, så kom ned og hep!
Ved målet er der mulighed for følge løbene via en professionel speaker. Her er der også mulighed for købe kaffe, kage, pølser med mere i ventetiden.

Kommentarer