Navnenyt

50 års logejubilæum for Søren Olesen

Forhenværende slagtemester Søren Olesen kan på mandag den 8. maj fejre 50 års jubilæum i DANSK BRODER ORDEN i Kristrup, hvor Storlogen vil være repræsenteret.  

Når det er tilfældet skyldes det, at han allerede i en alder af kun 28 år blev optaget i logen, hvor kammeratskab, sammenhold og det sociale fællesskab har betydet meget for ham gennem alle årene. 

Brødrene har i perioden betroet ham følgende poster: 11 år som 2. vikar stormester, 2 år som optagende mester og 7 år som rådmand. Hertil kommer 4 års formandskab for Restaurationsudvalget og endelig medlemsskab af Investerings- og Instruktionsudvalgene. 

Som måske mange er bekendt med, så startede Søren Olesen som slagtemester på Gl. Hobrovej med specialforretning med hjemmelavede kvalitetsvarer med hustruen Grethe i forretningen og ham selv i produktionen. Det afstedkom mange hædersbevisninger i faglige konkurrencer med for eksempel Danmarksmester i oksesylte og guld i spege og rullepølse. 

I 2001 solgte Søren Olesen forretningen til Helsted Slagteren, hvor han i perioder har hjulpet til. 

Det blev også til bestyrelsesposter i Randers Slagtermesterforening og i INCO Nord og en årrække i repræsentantskabet for Sparekassen Kronjylland.  

Tidligere var fritidsinteressen sommerhuset i Øster Hurup, men nu er det familien, haven og MG veterantræf med den røde MG A veteranbil, der optager Søren Olesen. 

Der er to sønner i ægteskabet med Grethe, nemlig revisor Jes og slagter Bo samt fire børnebørn.  

På jubilæumsdagen afholdes der hædersloge om aftenen i DANSK BRODER ORDEN på Byvænget i Kristrup for logens lokale 86 brødre plus gæster fra andre arbejdssteder i landet.  

Kommentarer