Randers By

S vil i alt hast finde ny kandidat

Maja Panduro trak i dag sit kandidatur fra Folketinget.

Socialdemokraten Maja Pandura har været nødsaget til at trække sit folketingskandidatur pga. bl.a. stress og angst. Det er kredsformand for Socialdemokraterne i Randers Syd-kredsen Jonas Fugl ærgelig over. Det skriver Randersidag.dk.

– Men det er det, der skal til for Maja, og derfor tager vi naturligvis hendes beslutning til efterretning, siger Jonas Fuglsang til Randersidag.dk og understreger, at Maja Panduros helbred selvfølgelig kommer i første række.

I næste uge vil der blive holdt et bestyrelsesmøde i Socialdemokratiet kreds.

– Her skal vi drøfte, hvordan vi forholder os. Det vil nok komme til at gå relativt hurtigt. Men det er helt op til bestyrelsen, siger kredsformanden.

– Som den politiske situation spidser til lige nu, så kan der jo sagtens være behov for, at det går meget hurtigt, bemærker Jonas Fuglsang til Randersidag.dk.

Det har været noget af en overraskelse for kredsbestyrelsen, at Maja Panduros trak sit kandidatur. Der har ikke været taget stilling til, der skulle udpeges en anden folketingskandidat end Panduro.

Stemmesluger

Maja Panduro fik hele 8672 personlige stemmer ved sidste folketingsvalg, og Jonas Fuglsang mener, at det kan blive svært at finde en politiker, der kan få det samme antal personlige stemmer.

Maja Panduro skrev i en Facebookopdatering i går, at hun ville trække sig fra folketinget. Men hun håber og tror på, hun vil vende tilbage igen:

– Hvis valget ikke kommer nu, er det stadig mit inderlige håb at kunne vende tilbage til Folketinget og gøre den periode færdig, som jeg er blevet betroet så mange menneskers stemmer og tillid til, skriver hun i sin statusopdatering.

Kommentarer