Randers By

42-årig sigtet for at bryde ind i natklub

Østjyllands Politi fremstiller mandag kl. 12.00 en 42-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for indbrud og forsøg på indbrud.

Den 42-årige blev anholdt natten til mandag kl. 03.59. Syv minutter tidligere havde politiet via et vagtselskab fået en anmeldelse om, at en person var brudt ind i en natklub på Middelgade i Randers.

Der var gået en alarm i natklubben, og på overvågningen kunne vagtselskabet se en mand gå rundt på stedet. De kontaktede politiet og gav et godt signalement.

En patrulje opdagede kort efter den 42-årige, der kom cyklende tæt på gerningsstedet, og da han svarede til signalementet, blev han anholdt. Han havde nogle arbejdshandsker og en lygte på sig, som betjentene beslaglagde.

En dør til natklubben viste sig at være brudt op, men der var umiddelbart ikke stjålet noget. Derfor blev den 42-årige sigtet for forsøg på indbrud.

Ud over nattens forsøg på indbrud fremstilles den 42-årige også for et indbrud den 1. september i Brødregade i Randers, hvor der blev smidt en brosten gennem et vindue på en butik, hvorefter der blev stjålet en del badetøj, undertøj og parfumer.

Den 42-årige har flere domme for lignende forhold bag sig, og han fremstilles derfor i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

Kommentarer