Erhverv

3624 malede påskeæg sikrer 10.872 kroner til Dyrenes Beskyttelse

Adam Pedersen fra Plantorama i Randers overrækker donationen på 10.872 kroner, der er rejst af æggemalende børn i påsken, til områdeformand Susanne Kjeldal Jensen fra Dyrenes beskyttelse. Foto: PR.

Plantorama donerer 10.872 kroner, der er rejst af æggemalende børn i påsken, til Dyrenes beskyttelse. Pengene skal hjælpe de mange dyr, som i de kommende måneder indleveres på Dyrenes Beskyttelses otte internater landet over.

Mens de fleste ser frem til sommerhalvårets varme, går mange danske kæledyr en hård sæson i møde. I de kommende måneder bliver mange af vores pelsede venner nemlig indleveret på de danske dyreinternater. For at give en håndsrækning til de nødstedte kæledyr og sætte fokus på området kunne børn i løbet af påsken dekorere æg i Plantorama, hvor der for hvert æg blev doneret tre kroner til Dyrenes Beskyttelse. Der blev i alt malet 3624 påskeæg, hvilket giver 10.872 kroner, som netop er blevet overrakt til dyreværnsorganisationen.

– I foråret og sommeren kommer der altid rigtig mange dyr ind på internaterne. Folk glemmer at neutralisere deres kat, og så får de uønskede killinger. Så vi oplever, at mange dyr kommer i nød og har brug for hjælp i løbet af sommeren. Derfor er det simpelthen så dejligt, at Plantorama er med til at sætte fokus på, at der er så mange dyr i Danmark, der har brug for hjælp og støtter arbejdet for at få dem ud i nye hjem, fortæller Jens Jokumsen, der er familiedyrschef i Dyrenes Beskyttelse.

Sidste år fik Dyrenes Beskyttelse 5621 dyr ud i nye hjem, og heraf var de 3988 katte. Grundet den milde vinter er killingesæsonen, hvor mange dumpede kattekillinger indleveres, begyndt særligt tidligt i år.

Overrækkelse i Randers
Med donationen ønsker Plantorama at bakke op om Dyrenes Beskyttelses arbejde, der er fuldstændig på linje med Plantoramas anbefalinger. Dyrenes Beskyttelse har blandt andet lavet pasningsvejledninger, som flittigt anvendes af Plantoramas medarbejdere.

– Vi er rigtig stolte af at kunne hjælpe på denne måde og donere til det arbejde, der redder så mange dyr hvert eneste år – det er vigtigt, at dyrene får et godt sted at komme hen. Løbende støtter vi også Dyrenes Beskyttelse og andre organisationer, hvis vi for eksempel har foder til overs, fortæller salgsassistent i Plantorama i Randers Adam Pedersen, der netop har overrakt donationen.

Donationen fandt sted i Plantorama i Randers lørdag den 27.april, hvor salgsassistent Adam Pedersen kunne overrække donationen på 10.872 kroner til områdeformand Susanne Kjeldal Jensen fra Dyrenes Beskyttelse.

Kommentarer