Asferg

35-årig havde amfetamin i fryseren: Idømt halvandet års fængsel

På adressen fandt betjentene blandt andet amfetamin i fryseren, og i carporten snusede en narkohund sig frem til mere amfetamin, der var gemt på stedet. Pressefoto.

Et anonymt tip ledte i marts Østjyllands Politis specialpatrulje til en adresse i den lille by Asferg ved Fårup, hvor de fandt 548 gram amfetamin.

Nu er den 35-årige mand, der var tilknyttet adressen blevet idømt halvandet års fængsel for at være i besiddelse af de ulovlige stoffer.

På adressen fandt betjentene blandt andet amfetamin i fryseren, og i carporten snusede en narkohund sig frem til mere amfetamin, der var gemt på stedet.

Den 35-årige forklarede i Retten i Randers, at han opbevarede amfetaminen for en ven, og at han kun skulle være i besiddelse af det i kortere tid. Trods forklaringen valgte retten, at idømme ham halvandet års fængsel.

– Jeg er tilfreds med, at den tiltalte fik en længere fængselsstraf, selvom han muligvis kun kortvarigt var i besiddelse af stofferne. Det viser, hvor alvorligt det er at være i besiddelse af så store mængder hårde stoffer, siger anklagerfuldmægtig Peter Mathiasen.

Ud over dommen for amfetaminen blev den 35-årige også dømt for at været i besiddelse af nogle ulovlige knive og for at køre narkokørsel og uden førerret.

Den 35-årige erkendte sig skyldig og ankede ikke dommen

Kommentarer