Randers By

31-årig sigtet for tyverier flere steder i Randers C

Østjyllands Politi fremstiller tirsdag kl. 13.00 en 31-årig mand i grundlovsforhør i Randers. Han sigtes for flere tyverier og indbrud i private hjem i Randers.

Den 31-årige blev anholdt mandag aften efter en anmeldelse fra en kvinde, der bor i en lejlighed på Vestergrave i Randers C.

Kvinden ringede omkring kl. 19.00 og fortalte, at hun havde hørt nogen gå rundt i gangen. Da hun gik ud for at se efter, var der ingen, men hendes taske, der havde stået på en reol, var forsvundet.

Ud af vinduet fik hun øje på en mand, der gik rundt på vejen med hendes taske, og hun skyndte sig at ringe til sin kæreste, der befandt sig i området. Kæresten fik kort efter kontakt til manden, der leverede tasken tilbage.

I mellemtiden var politiet blevet tilkaldt, og en patrulje fik hurtigt øje på en mand, der svarede til det signalement, som kvinden havde givet. Han gik rundt i området og blev anholdt og sigtet.

Den 31-årige blev også anholdt søndag aften, hvor han blev sigtet for forsøg på tyveri ved at have gået ind i en ulåst lejlighed i Randers. Han fremstilles tirsdag for ni tilfælde af tyveri og indbrud begået i løbet af de sidste par måneder.

Østjyllands Politi mistænker, at den 31-årige kan stå bag flere forhold og efterforsker nu sagen nærmere.

Kommentarer