Assentoft

28-årig fremstillet i retten for flere indbrud

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 10.00 i Retten i Randers en 28-årig mand, der sigtes for tre indbrud i villaer begået i Framlev, Assentoft og Ugelbølle, tre brugstyverier af biler, hvor den ene blev stjålet ved indbruddet i Assentoft, den anden i Hammel og den tredje i Ebeltoft. Derudover sigtes han for tyveri af en nummerplade og et butikstyveri begået i Rønde.

Den 28-årige mand blev anholdt på en adresse i Hornslet torsdag ved middagstid, efter politiet havde fået nys om, at han befandt sig ved Kaløvigparken i Rodskov ved Hornslet. På stedet fandt politiet en bil, der i løbet af natten/morgenen var blevet stjålet fra en adresse i Ebeltoft, og som torsdag morgen havde været involveret i to færdselsuheld.

Det første færdselsuheld skete kl. 08.20 på Ryomvej i Fårup ved Rønde, hvor en 43-årig mandlig bilist måtte trække helt ud i rabatten for at undgå påkørsel, da den stjålne bil kom kørende fra modsatte retning og begyndte at trække over i den anden vejbane. De to biler kørte dog alligevel sammen, men kun på siderne af bilerne, hvorefter føreren af den stjålne bil fortsatte uden at standse. Der skete umiddelbart ingen personskade ved uheldet.

Få minutter senere fik politiet endnu en anmeldelse om et færdselsuheld, denne gang på Slotsgade i Ryomgård, hvor en 36-årig mandlig bilist blev påkørt bagfra af den stjålne bil, der efterfølgende kørte fra stedet. Heller ikke her skete der nogen personskade.

De to færdselsuheld skal nu undersøges nærmere med henblik på at fastlægge, om det var den 28-årige mand, der førte bilen, og hvad det i så fald skal munde ud i af yderligere sigtelser.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning ved dagens grundlovsforhør, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere om sagen.

Kommentarer