Ø. Tørslev

25-års jubilæum: Afdelingsdirektør og ølbrygger

I forbindelse med sammenlægningen af Ø. Tørslev- og Mariager-afdelingen tiltræder 25-års-jubilaren som ny afdelingsdirektør for den samlede afdeling i Mariager pr. 1. september. Fremsendt foto

 Afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland, Michael Nielsen, kan 1. august fejre 25-års jubilæum. 

Michael begyndte som elev i Randers City og blev herefter Kunderådgiver i Sparekassens daværende Havndal-afdeling. Michael medvirkede desuden i opstarten af Egå-afdelingen, inden han begyndte som Erhverstrainee i Randers og herefter blev Erhvervsrådgiver i Viborg og senere i Bjerringbro-afdelingen. I 2013 tiltrådte Michael som daglig leder af Havndal-afdelingen, inden han i 2015 blev Souschef og i 2017 Afdelingsdirektør i Øster Tørslev.

I forbindelse med sammenlægningen af Ø. Tørslev- og Mariager-afdelingen tiltræder Michael som ny afdelingsdirektør for den samlede afdeling i Mariager pr. 1. september.

Aldrig kedet sig 

Spørger man Michael, hvorfor han har været i Sparekassen gennem hele sin karriere, er svaret klart:

– Gennem min karriere har jeg haft lejlighed til at prøve kræfter med et væld af forskellige funktioner og roller. Der har altid været plads til nye udfordringer og mulighed for at indfri mine ambitioner som leder, og derfor har jeg aldrig kedet mig, fremhæver Michael Nielsen og uddyber:

– Sparekassens værdier rimer på min personlige tilgang. Vi har en kultur, hvor det ikke handler om at sælge, men om at rådgive, fortæller den erfarne afdelingsdirektør.

Badminton og hjemmebryg 

Privat bor Michael med sin kone Bitten og deres søn i Helsted i det nordlige Randers.

Udover familielivet bruger Michael gerne fritiden med en ketcher i hånden i Randers Badmintonklub. Ellers er Michael en passioneret ølentausiast, der sammen med sine to ølklubber drager ud i Europa på smagsture, men også eksperimenterer med eget bryg. Derudover nyder Michael at koble fra i naturen med en frisk løbetur.

Det flotte jubilæum fejres med morgenkaffe i afdelingen.

Kommentarer