Havndal

25-årig mand angreb betjente med økse i Havndal – varetægtsfængslet i fire uger

En 25-årig mand blev ved Retten i Randers varetægtsfængslet frem til tirsdag den 9. maj. Han kærede kendelsen til landsretten.

Betjente fra Østjyllands Politi afgav onsdag eftermiddag varselsskud, da en 25-årige mand stormede frem mod dem med en økse på en adresse i Havndal.

Patruljen var i første omgang kørt ud til adressen for at komme i kontakt med den 25-årige mand, som man mistænkte for at have begået indbrud kort forinden på et nærliggende sted.

Ved politiets ankomst til adressen løb den 25-årige mand frem mod betjentene med en økse hævet over hovedet. I den forbindelse blev der afgivet et varselsskud fra politiet. Det lykkedes efterfølgende at få manden ned på jorden, og han blev kl. 14.23 anholdt med den fornødne magt, lyder det fra Østjyllands Politi.

Den 25-årige mand blev torsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers. Her blev han sigtet for forsøg på grov vold mod to uniformerede betjente samt for at lægge hindringer i vejen for politiet i forbindelse med anholdelsen. Efter grundlovsforhøret blev han varetægtsfængslet frem til den 9. maj.

Kommentarer