Navnenyt

25 år bag baren i hos Tante Olga

Foto: Tante Olga

Johnny Nielsen har været ansat hos Tante Olga i 25 år og det bliver fejret med reception hos Tante Olga søndag den 5. juni fra kl. 17.00.

Johnny har varetaget den samme bar i alle 25 år og er en legende i det randrusianske natte- og barliv.

Han har så godt som ingen sygedage haft og har altid sat bararbejdet og samværet med gæsterne højt.

Han er meget vidende om de forskellige spiritusser, drinks, cocktails, øl og ikke mindst de mange håndbryggede fadøl, der er i en stor del af Tante Olgas sortiment. Han afholder gladelig Ølsmagning og deler ud af sin viden og kunnen.

– Jeg kunne ikke forestille mig Tante Olga uden Johnny bag sin bar (i daglig tale Bar 1), han er en meget stor del af Tante Olga og det ville aldrig have været det samme, hvis Johnny ikke havde været her, lyder det fra Leif Bressum, som fortsætter:

– Han er meget loyal, meget stabil og en utrolig støtte for alle andre ansatte, specielt nye ansatte, der altid bliver taget pænt i mod og vejledt. Jeg kan slet ikke udtrykke, hvor glad og heldig jeg er for, at Johnny valgte Tante Olga.

Foruden barlivet er Johnny meget interesseret i fodbold, specielt engelske Premier League, hvor hjerteklubben er Crystal Palace. Han kalder sin bar for ”The Eagles Nest” (kælenavnet for Crystal Palace hjemmebane, Selhurst Stadium Park).

Og, selvfølgelig er Johnny vært, når kampene ruller over skærmen. Der er mange kampe, så det går der en del tid med. 

25 år går ikke uden op og nedture hos Tante Olga, Johnny har været med hele vejen. Altid arbejdsom og med positiv indstilling.

Kommentarer