Debat og politik

13 byrådsmedlemmer har sendt mistillidsvotum til borgmesteren

Torben Hansen, borgmester i Randers Kommune, har netop modtaget et mistillidsvotum fra 13 byrådsmedlemmer. I det mistillidsvotum står, at de 13 medlemmer har mistet tilliden til kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt. Torben Hansen udtrykker fuld tillid til kommunaldirektøren

Det er nyt for mig. Jeg har 100 procent tillid til vores kommunaldirektør. Randers Kommune er en svær kommune at være kommunaldirektør i. Der er mange politiske udfordringer og det er nødvendigt for kommunaldirektøren at balancere sine synspunkter og sit virke – siger Torben Hansen og fortsætter:

– Jeg kan konstatere, at de beslutninger byrådet træffer er blevet gennemført i forvaltningen, sådan som det er kommunaldirektørens opgave. Jeg kan også konstatere, at Jesper Kaas Schmidt har genskabt et godt arbejdsforhold mellem personale og ledelse.

– Set i lyset af dette mistillidsvotum, vil kommunaldirektøren og jeg udarbejde en handlingsplan for at genskabe tilliden mellem byråd og den administrative ledelse. Den handlingsplan vil ligge klar inden jul – siger Torben Hansen.

Kommentarer