Langå

Jul i Langå

Se billedserie

Foreningen Marked & K afholder den årlige juletradition i Langå lørdag den 4. december kl. 15-17.

I år genoptager Marked & K en gammel Langå-tradition. Julemanden har nemlig meddelt foreningen, at han benytter sig af toget til sin julerejse i år. En transportform han tidligere har haft stor glæde af. Marked & K kalder derfor alle byens borgere til samling kl. 15 uden for Langå Stationsbygning i Bredgade, byens samlings- og knudepunkt. 

“Det er lykkedes os at sammensætte et hyggeligt og spændende program for eftermiddagen”, lyder det glad fra foreningen Marked & K.

Fakkeloptog med julemusik

På p-pladsen ud for Langå Station uddeles og tændes faklerne. Børn må gerne selv medbringe en lygte og alle opfordres til at iføre sig nissehue eller andet hyggeligt “juleudstyr”. Derefter kaldes Julemanden ud.

De søde nisser fra Søndermarkens blæseorkester har lovet at stå klar med dejlig julemusik og føre an i det traditionsrige fakkeloptog. Et fakkeloptog, der bevæger sig gennem byens gader, hvor det spreder hyggelig julestemning, inden det ender i Byparken. 

Boder, børnesang og bogudgivelse

I Byparken er der fælles julesang med de friske børn fra Naturbørnehaven i Langå. Julemanden fortæller historie og uddeler godteposer. Der vil stå forskellige boder klar med salg af luksusglögg, kaffe, kage, småkager, pandekager, og Risalamande. En bod rummer en vaskeægte bogudgivelse og de eftertragtede Langå-krus kommer igen til salg i både nye og gamle udgaver. Boderne er åbne kl. 15-17.

Foreningen Marked & K ser frem til et par hyggelige timer i godt selskab med hele Langå. De understreger, at arrangementet ikke kunne rejses uden hjælp fra frivillige og de lokale sponsorer Sparekassen Djursland, Lions Langå og Langå Handel, som de alle sender en stor og hjertelig tak til.

Kommentarer