Foreningsnyt

Randers Cykleklub af 1910 hentede flotte resultater i Bededagsferien

Julie Alberte Schmidt på podiet.

Randers Cykleklub af 1910 havde i Bededagsferien ryttere til start i Youth Tour, et etapeløb over fire etaper for junior-, ungdom- og børnerytterne.

Mads Emil Dupont Hougaard.

Etaperne blev kørt omkring Ringsted, Roskilde og Holbæk, hvor rytterne skulle køre landevejsløb, enkeltstart, kriterium og søndag sluttede løbet med løbets kongeetape, et landevejsløb på en yderst kuperet og hård rute tæt på Holbæk.

RC1910 stillede til start med Christopher Johansson i U17, Frederik Dupont Hougaard i U16, Julie Alberte Schmidt i U15P og Jens Christian Schmidt i U13. Derudover deltog også RC1910 rytteren Mads-Emil Dupont Hougaard for sit U19 team Team Mascot WorkWear i U19 klassen.

Mads-Emil viste på søndagens hårde kongeetape meget stor styrke, og han sluttede løbet af med en meget fornem 2. plads i U19 feltet på 4. etape, og sammenlagt blev det til en placering som nr. 16.

I U17 klassen kørte Christopher også et rigtig flot etapeløb, men fik desværre på 1. etape en defekt, som satte ham ud af kampen om en topplacering i det samlede klassement.

Julie Alberte Schmidt.

Christopher viste til gengæld, at han fortsat er rigtig stærk på enkeltstart, og besatte 4. pladsen på enkelstartsetapen, mens det også i kriteriet blev til en topplacering som nr. 6. På trods af det store tidstab på 1. etape, endte Christopher som nr. 11 i den samlede stilling.

Frederik kørte et godt og stabilt etapeløb, og hentede to top 10 placeringer som hhv. nr. 8 og 7 på de to første etaper. Samlet blev det også til en top 10 placering som nr. 7 i det stærke U16 felt.

Hos U15 pigerne kørte Julie også stærkt, og det blev til en 3. plads på 1. etape, og en 2. plads på enkeltstarten. Sammenlagt blev hun nr. 3, kun få sekunder fra den samlede 2. plads.

Den yngste deltagende RC1910’er, Jens Christian Schmidt, der er 1. års i U13 klassen, kørte også et flot etapeløb, og med et par 8. pladser på etaperne, sluttede han på en sammenlagt 10. plads.

Kommentarer