Langå

1. maj fejres i Langå: Fire partier og lister samarbejder om kampdagen

Folketingskandidat Iben Sønderup er en af talerne ved 1. maj arrangementet i Langå.

Traditionen tro er der 1. maj-møde i Langå. Det sker mellem klokken 16.00 og  18.00 i Kulturhuset på Bredgade, midt i byen. 

På talerlisten i Langå er folketingskandidat og byrådsmedlem Iben Sønderup (S), byrådsmedlem Karen Lagoni (S), regionsrådsmedlem Marianne Carøe (S), folketingskandidat og byrådsmedlem Charlotte Bromann Mølbæk (SF), Majken Vestergaard fra Velfærdslisten og Beboerlistens byrådsmedlem, Bjarne Overmark.

10 minutter med tog fra Randers midtby.

1. maj-mødet i Langå er det eneste uden for Randers By, i hele Randers Kommune, og ifølge arrangørerne er starttidspunktet klokken 16.00 for mødet i Langå valgt helt bevidst.

– Så man kan faktisk nå både 1. maj-mødet på Skovbakken i Randers og så vores i Langå, påpeger den lokale S-partiformand, Børge Sundahl.

Socialdemokratiet i Langå har booket Havestuen i Kulturhuset.

– Så kan vi gå udenfor, hvis vejret bliver godt. Og hvis det regner, har vi tag over hovedet., siger partiformand Børge Sundahl.

– Sidste år blev 1. maj-mødet holdt udenfor i Byparken, men der var lige rigeligt med vind i fanerne, mener Børge Sundahl.

Mellem talerne er der mulighed for at købe et stykke kage, kaffe, te, pølser, øl og vand til yderst rimelige priser. Langås lokale jazzpianist, Wilhelm Skjerk, slår tonerne an.

De lokale socialdemokrater, SF, Velfærdslisten og Beboerlisten er glade for samarbejdet om 1. maj i Langå. Det er ikke alt, de er enige om, og netop derfor kan man få en god debat til 1. maj-mødet.

Alle er velkomne.

Kommentarer