Erhverv

Verdo sagen breder sig nu til bestyrelsen i Randers Havn.

Den tidligere borgmester og nuværende bestyrelsesmedlem i Randers Havn, Henning Jensen Nyhuus (S), stiller nu spørgsmål ved havnens bestyrelsesformand, den konservative Daniel Madié. Nyhuus. Det skriver Jyllands-Posten lørdag.

Ifølge mediet har han bedt om at få formandens ageren på dagsordenen på næste uges møde i havnebestyrelsen.

Verdo er den største kunde i Randers Havn, men Daniel Madié ser intet problem i, at han som byrådspolitiker tidligere har kritiseret Verdo i byrådet, samtidig med at han er formand for havnen.

– I politik har man ofte flere kasketter. I havnen er vi glade for Verdo som kunde, og vi gør alt for at servicere vores kunder. Men i byrådet er jeg valgt til at forsvare borgernes interesser. Der ser jeg en forskel, siger Daniel Madié til Jyllands-Posten.

Kritikken fra Nyhuus får opbakning fra et andet medlem af havnebestyrelsen, Søren Fischer, der tidligere har været bestyrelsesformand for Verdo.

– Hvis Daniel Madié ikke selv kan finde ud af, hvor han slår stregen, så må vi jo hjælpe ham til at finde ud af det. Længere er den ikke. Jeg kalder det bare en venlig irettesættelse, har Søren Fischer udtalt ifølge JP.

Kommentarer